Špagety se sýrovo-tuňákovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 521 kJ / 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,76 g |
Tuky | 67,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 76 mg |
Sodík | 985 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 18,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se sýrovo-tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQv
Moje poznámka
Špagety se sýrovo-tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQv
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 24 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 24 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 35 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 3 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 15 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na špagety,
syrova omacka s tunakem,
tunakova omacka na testoviny,
těstoviny s tuňákovou omáčkou,
sýrové špagety,
spageti s tunakem,
testoviny se syrovou omackou a tunakem,
omáčky na špagety,
omáčka na špageti,
spagety omacka,
špageti recepty,
omáčka špagety,
testoviny s tunakem a syrovou omackou,
omáčka na špagety s tuňákem,
špagety s omáčkou,
tunakove testoviny,
špagety sýrové,
syrová s s tunakem,
tunák špageti,
sýrová omáčka recept
Suroviny:
těstoviny špagety vaječné,
cibule,
olej,
tuňák ve vlastní šťávě,
sýr tavený,
smetana,
sýr eidam,
sůl,
pepř,
zelenina
Komentáře (5)