Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 936 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,59 g |
| Tuky | 13,77 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 466 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 7,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Moje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 10 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 10 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 10 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 11 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 12 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 12 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 13 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 13 hodinami
Tématické fráze:
moravská bašta,
moravská klobása recept,
vepřové kapsičky,
moravská kuchyně recept,
moravská kuchyně recepty,
recepty z moravské kuchyně,
moravské dobroty,
tradiční moravske recepty,
moravská klobása top recepty,
moravska kotleta,
recept moravská bašta,
jak dobře useknout kotlety,
moravská kuchyně,
moravská bašta recept,
tradiční moravské moučníky,
moravská kotleta recept,
jak useknout kotletu,
recept na mosave kapsičky,
plně na kotleta,
moravské klobásy recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř černý,
mouka hladká,
klobása moravská,
vejce,
cibule,
hořčice,
feferonka,
sýr ementál,
olej
Komentáře (25)