Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 936 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,59 g |
Tuky | 13,77 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 7,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Moje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 19 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 19 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 19 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 19 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový táč
PavelR před 25 minutami
Meruňkový koláč
Majkas před 26 minutami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 1 hodinou
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 1 hodinou
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 1 hodinou
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
iFanoush před 2 hodinami
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 2 hodinami
Tématické fráze:
moravská bašta,
moravská klobása recept,
vepřové kapsičky,
moravská kuchyně recept,
moravská kuchyně recepty,
recepty z moravské kuchyně,
moravské dobroty,
tradiční moravske recepty,
moravská klobása top recepty,
moravska kotleta,
recept moravská bašta,
jak dobře useknout kotlety,
moravská kuchyně,
moravská bašta recept,
tradiční moravské moučníky,
moravská kotleta recept,
jak useknout kotletu,
recept na mosave kapsičky,
plně na kotleta,
moravské klobásy recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř černý,
mouka hladká,
klobása moravská,
vejce,
cibule,
hořčice,
feferonka,
sýr ementál,
olej
Komentáře (25)