Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolová polévka s moravskou klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2010 22:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 688 kJ / 2 554 kcal
Bílkoviny104,93 g
Tuky111,61 g
Vláknina86,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy242,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nikdy by mě nenapadlo dělat polévku z čerstvé papriky, ale hotový pokrm mě mile překvapil. Opravdu dobrůtka a po 2 dnech... úplná lahoda.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Coolich

15. 5. 2011 17:12

výborná...a dokonce po uvaření vypadala jak na fotkách :-) a to jsem nepoužil ta rajčata (zdálo se mi to už moc)...a taky jsem vynechal pažitku a petrželku. Těším se, jak bude chutnat zítra i pozítří, jako vždy velkoryse mi jí vyšly 4 litry...ale tak aspoň bude mít moje partnerka co dlabat v průběhu týdne.
P.S. Zelenou papriku dávám vždycky vyvařit do zeleninového vývaru, dostane (ten vývar) takový speciální šmrnc (to jsem kdysi odkoukal od babičky)... tož díky za recept!
Plus bodík samozřejmě :)

Sodovka Sodovka

3. 3. 2010 23:36

Evi, polívčička vypadá velice chutně. Vyzkouším, ale určitě dám do ní i na malé kostičky nakrájené brambory. Aspoň pár.:-)) Posílám prvního bodíka. :-p:yes:

evcal evcal

3. 3. 2010 05:44

"Sodovko": Kdepak brambory, ;-) určitě je do ní dát můžeš, ale já je tam nedávám. To co se tváří jako brambora, bude nejspíš zelená paprika. Ale fantazii se meze nekladou...:-p

Sodovka Sodovka

3. 3. 2010 00:22

Evčo, polívčička vypadá skvěle.:-p Dáváš do ní i brambory? Na fotce v talířku vidím brambory, ale v postupu o nich se nezmiňuješ. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolová polévka z červených fazolí fazolová polévka z červených fazolí recept červená fazolová polévka polévka s klobásou fazolova polivka slovenska fazolova polevka fazolová polévka s klobáskou fazolová polévka červene fazole s klobasou fazolová polévka červené fazole fazolová polévka z becoků polévka z červených fazolí recepty z červených fazol červené fazole polévka fazolová polévka top recepty fazolová polévka cervena fazolova polevka recept dobra fazolova polevka fazolova polevka klobasa polevka z becoku

Suroviny: fazole bílé, paprika čerstvá zelená, cibule, česnek, klobása moravská, vývar, olej, rajče, petrželka, nať celerová, pažitka, sůl, pepř, paprika sušená pálivá

TopRecepty.cz

Fazolová polévka s moravskou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQZm