Papouščí péřová bábovka
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 11 268 kJ / 2 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,41 g |
Tuky | 159,28 g |
Vláknina | 0,88 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 275,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud použijeme jahodový puding, můžeme jej pro větší barevný efekt přibarvit troškou potravinové červené barvy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2017 22:46
Dana: pudink se přidává sypký přímo do těsta místo mouky,pro barvu jako kakao
11. 1. 2017 11:36
Dana: Ako vytiekol? Ty si ten puding varila ?
11. 1. 2017 11:20
Chcem sa spitať po upečeni pudingovgej babovky sa my rozlial puding.Teplu s rury som ju vyklopila a hned sa rozpraskla a puding jahodovy vytietol.Čím to bude
4. 12. 2014 20:13
ahoj všem,bábovka chutově výborná,ale při pečení v troubě krásně naběhla,ale při vytažení spadla o polovinu.můžete mi poradit,kde jsem udělala chybu?jinak chutově vážně super
3. 3. 2014 20:44
Betyha:Dobrý den,nevím čím by to mohlo být,já dělám bábovku do větší formy a tak se mi to ještě nikdy nestalo,někdy to může být práškem do pečiva,ale na 100% si nejsem jistá.
27. 2. 2014 22:14
Babovka je skvělá. jen teď se mi dvakrát stalo ze mi v troubě dvakrát pretekla z trouby. Nemůžete mi poradit v čem je chyba? Děkuji
7. 2. 2014 13:19
Opravdu tato bábovka je jedinečná a zdá se že žádna jiná se jí nemůže vyrovnat. Super chuť a lehkost jako vánek,perfektní receptík jak pro děti tak pro dospělé velice dobrý nápad. Všem tento racept vřele doporučuji.
29. 10. 2013 00:16
Moc mi těší,že bábovka chutnala a moc děkuji za přidání fotografie je perfektní
28. 10. 2013 09:53
tak právě je v troubě, pokud se povede vyfotím a dám, pokud ne tchýni nakrmím slepice , pudinky jahodový, pistaciový a pravá vanilka, už to pěkně voní. tak bodík i foto poslány, a tuším že nevydrží dlouho už se pasou jak kobylky.
21. 5. 2013 11:55
Mám podobný recept a těsto se dává na plech a polívá se po upečení citronovou polevou. Když jsem byla malá tak pudink barvil lépe, nemusel se dobarvovat a byl krásně růžový. Jen je otázka co do pudinku soudruzi dávali, že tak hezky barvil .
20. 2. 2013 23:46
VerkaZabka:Moc děkuji za pochvalu,potěšilo to jsem ráda,že chutná.
20. 2. 2013 22:35
LUXUSNÍ BÁBOVKA!!!! Tento recept má moje mamka doma už několik let a bábovka je vláčná, vlhká a velmi chutná!!! Jako děti jsme ji měly nejraději!
13. 11. 2011 14:01
Dávám bodík za výborný recept a bezva nápad s barvičkama
5. 10. 2011 21:38
Klariska:Děkuju moc za pochvalu,také jste tady všechny bezva kuchařky,je mi ctí s vámi na tomto místě být.
5. 10. 2011 21:36
MrazovaJa:Nene nepatří tam žádná mouka,nelekejte se toho,já měla při prvním pečení také strach,ale je moc dobrá i druhý den stále měkká.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 11 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 1 hodinou
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 3 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 4 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 4 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 5 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 7 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 7 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 7 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 7 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
Párky v rohlíku patří neodmyslitelně k rychlému občerstvení: Jaký je rozdíl mezi nimi a hot dogem?
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: papouščí buchta papoušková bábovka bábovka papoušek papouskova buchta recept na vlhkou bábovku měkká babovka ruzne babovky papouščí buchta s pudinkem papouščí buchta na plech papoušková bábovka recept vlhká bábovka papousti bábovka buchta papousek recept na papouškovou buchtu papuščí bábovka papuščí péřvá bábovka recept na péřovou bábovku pretekla babovka papoščí bábovka papouščí řezy
Suroviny: vejce, olej, cukr krupice, prášek do pečiva, pudink vanilkový, pudink čokoládový, pudink jahodový, sůl
Papouščí péřová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E60l
27 názorů