Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 117 kJ / 3 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,54 g |
Tuky | 180,32 g |
Vláknina | 19,59 g |
Cholesterol | 829 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 234,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí koláč (Chicken pie)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51wB
Moje poznámka
Kuřecí koláč (Chicken pie)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51wB
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 12 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 12 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 12 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 8 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 10 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 11 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 11 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 11 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 13 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 13 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 14 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí koláč,
kuřecí páj,
kureci pie,
masový pie,
chicken pie,
chicken pie recept,
anglicky masovy kolac,
anglicky plneny kolac,
páj s masem,
anglický kuřecí koláč,
kolac z kureciho masa,
masový páj,
australský páj,
masový pie recept,
kuřecí koláč recept,
kuřecí dort,
pie recept,
recept chicken pie,
anglický koláč s masem,
kureci paj recept
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
česnek,
lečo,
olej olivový,
tymián,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
sýr eidam,
mouka hladká,
máslo,
voda,
sůl,
vejce
Komentáře (18)
děkuji a doufám, že i někdy vyzkoušíte a třeba i nafotíte.. Focení není zrovna moje parketa a nemám k tomu ani možnosti, tak budu jedimně ráda, když sem někdo něco přidá
Omlouvám se, pokud můj komentář k Vám vyzněl odmítavě nebo nějak urážlivě (přiznávám, že i mě po zpětném přečtění mého komentáře připadá) a každopádně vás nemám za blbce. A nechci se tu ani vydávat za nějakého znalce či odborníka. Jen mi k tomu prostě nesedí název piroh ani závin či nic podobného, protože to prostě něco jiného je. Jen pro vysvětlenou - s tou "taštičkou" jsem to myslela spíš tvarově než náplní. Vím, že taštička je na sladko a piroh na slano, ale tvarově jsou si podobné a na to jsem chtěla poukázat. A pod pojmem koláč si já osobně představuji vrstvu těsta, na které je nějaká náplň, což u tohohle receptu přece jen není úplně přesné.
Ještě jednou se tedy omlouvám, pokud jsem reagovala nepřiměřeně, jen jsem chtěla vysvětlit svoje důvody a zvolila asi poněkud ostřejší slova...
Ostatně, mě to vlastně může být jedno, protože já tento recept vyhledávat nebudu a pokud je vaším názorem, že se dostane k více uživatelům díky jinému názvu, respektuji ho. Přeji příjemný zbytek dne
Plané diskuze o názvu, místo, aby někdo recept třeba vyzkoušel a odfotil. Buďte tak hodní a nechte název názvem. Mně, na Moničině místě, by asi přešla chuť vkládat něco dalšího.
Moni, bodík, vypadá to moc dobře
Tak že je spíše jen do počtu což pro tak skvělý recept je škoda.
Taštičky původem je Slovenské jídlo plnily se tvarohovým sýrem nejčastěji brynzou a jedli se zelím.Ale Vy máte určitě namysli České.Taštičky plněné tvarohem nebo zavařeninou které plavou v másle.Výborné jsou sypané strouhaným perníkem.
Doufám že jste pochopila že taštičky jsou bezmasé nebo sladké jídlo a pirohy masové.Samozřejmě si můžete udělat taštičky z masem a můžete tomu tak říkat ale bohužel jsou to pirohy.I já mám rád mezinárodní kuchyni(teda cizí)a rád ji vařím ale vždy bych originální název dal až za český teda na českém webu.
Nechci vyvolat žádnou diskuzi,neměl jsem v úmyslu se nikoho dotknout,je to Váš recept,Vy jste ho vložila,Vy jste mu dala název a všichni to budeme respektovat.Hezký den všem.....
Co myslíš, když dám na anglický web o vaření Kuřecí páj - kdo mi ho tam najde?
Ale záleží na tobě. Zkus ten návrh žížalky - prostě český název a do závorky ten originál a bude vyhověno i tvému vnitřnímu já
Jinak jsou tu 3 recepty s výrazem páj, nechci sem dávat odkazy, jsou jiné, tvůj je originální. Zadej do vyhledavače páj a zaškrtni suroviny a vyjede ti např.Páj s rybím masem
Já prostě nejsem pro "počešťování" názvů cizích jídel. Jednou se to tak jmenuje, tak proč to přejmenovavat? Takhle bychom si mohli přejmenovat všechno - tortilly jako tenké placky, mochito jako mátový alkoholový nápoj, musaka - mlete maso zapečene s lilky a bramborami.
samozřejmě má každý právo na vlastní názor a já Vaše názory uznávám, ale moje vnitřní já se tomu brání... zkusím o tom popřemýšlet a případně název nějak upravím