Slaný koláč s mletým masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 092 kJ / 2 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,19 g |
Tuky | 71,04 g |
Vláknina | 26,65 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 6,90 g |
Sůl | 17,17 g |
Sacharidy | 377,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do mletého masa se může přidat trochu vařené rýže a taky je možné ho dusit s trochou nakrouhaného hlávkového zelí. U nás je se zelím oblíbený. Můžeme přidat koření dle svých zvyklostí. Tento koláč chutná i s podušenými drůbežími játry, nebo uzeninou, vše se spojí vejci. Fantazii se opravdu meze nekladou :-)). Jí se teplý a chutná po žitné mouce s drceným kmínem trošku "chlebově".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2014 06:30
26. 10. 2014 17:47
3. 2. 2011 18:17
3. 2. 2011 14:45
25. 5. 2010 18:48
21. 2. 2010 21:09
12. 2. 2010 18:59
9. 10. 2008 18:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 38 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 45 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 50 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 55 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 57 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Britské vánoční koláčky mince pies byly původně jen pro bohaté. Dnes je pečou všichni!
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: slané záviny a koláče slaný koláč koláč z mletého masa štrůdl s mletým masem slaný bramborový koláč slané koláče muffiny na slano koláč z listového těsta s mletým masem slané mufiny recepty muffiny s mletým masem štrůdl z mleteho masa koláč s mletého masa koláč slané muffiny recept slaný závin s masem slané mufiny bramborový koláč na slano slaný závin z mleteho masa domácí mufiny slané muffiny
Suroviny: voda, ocet, sádlo, mouka hladká, mouka polohrubá, mouka žitná chlebová, sůl, kmín drcený, cukr, droždí čerstvé, maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, olej, cibule, sůl, pepř, česnek, vejce, sýr tvrdý
Slaný koláč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rj8
8 názorů