Porthaus

cekrops Kuchař: cekrops

2 porce Hovězí maso 3 názory

Suroviny

500 g hovězí roštěné (2 ks)
brambory
česnek
pepř
sůl
olej (slunečnicový)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa potřeme z obou stran prolisovaným česnekem a dáme na 24 h uležet do chladničky.

  2. Druhý den je vyndáme z chladničky a nožem očistíme od kousků česneku.

  3. Následně každý plátek osolíme a opepříme.
    Obalíme v trojobalu a osmažíme.

  4. Podáváme s bramborami.

Poznámka

P.S.: Recept na Porthaus jsem tady nenašel a tak jsem ho zde přidal k „dobru“.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Porthaus

  • hospodyne hospodyne

    dělali nám to v menze, ale nikdy mi to nechutnalo. Hovězí maso x trojobal. Jiní spolužáci na to byli zvyklí z domovů. Bývalo to na jídelníčku často, naštěstí byl jiný výběr:-):-)
    Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.

    Odpovědět

  • casino casino

    No, hlavně nesmažit příliš dlouho, že :-)
    https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...

    Odpovědět

  • rihana rihana

    Fotka nic moc, ale může to být mňamka.

    Odpovědět

Tématické fráze: porthaus steak řízek porthaus maso na porthaus maso porhaus

Zapomněl/a jsem heslo