Porthaus

cekrops Kuchař: cekrops

2 porce Hovězí maso 3 názory

Suroviny

500 g hovězí roštěné (2 ks)
brambory
česnek
pepř
sůl
olej (slunečnicový)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa potřeme z obou stran prolisovaným česnekem a dáme na 24 h uležet do chladničky.

  2. Druhý den je vyndáme z chladničky a nožem očistíme od kousků česneku.

  3. Následně každý plátek osolíme a opepříme.
    Obalíme v trojobalu a osmažíme.

  4. Podáváme s bramborami.

Poznámka

P.S.: Recept na Porthaus jsem tady nenašel a tak jsem ho zde přidal k „dobru“.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Porthaus

  • hospodyne hospodyne

    dělali nám to v menze, ale nikdy mi to nechutnalo. Hovězí maso x trojobal. Jiní spolužáci na to byli zvyklí z domovů. Bývalo to na jídelníčku často, naštěstí byl jiný výběr:-):-)
    Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.

    Odpovědět

  • casino casino

    No, hlavně nesmažit příliš dlouho, že :-)
    https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...

    Odpovědět

  • rihana rihana

    Fotka nic moc, ale může to být mňamka.

    Odpovědět

Tématické fráze: řízek porthaus hovězí porthaus teleci řizek porthaus hovězí řízek porthaus porthaus z hovězí roštěné recepty hovězí porthauz rizek port haus roštěná porthaus teleci porthaus porthaus steak porthaus řízek řízek porthouse vorařský řízek recept recept na pothaus pordhaus portahaussteak hovězí řízky porthaus porthaus cesnek pokrm porthaus porthaus z roštěnce