Opékané uzené maso
Rychlá příprava libového masa k obědu, nebo večeři se bude hodit pro všední dny, kdy máte málo času na vaření. Pokud k němu připravíte bramborovou kaši, přidáte kyselou okurku, nebo osmaženou cibulku, určitě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékané uzené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNQw
Moje poznámka
Opékané uzené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNQw
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 2 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 3 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 4 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 6 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 13 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 13 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 13 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 14 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 14 hodinami
Tématické fráze:
uzené maso recepty,
uzené maso recept,
uzené maso,
jak dlouho varit uzene maso,
recepty z uzeného masa,
priprava uzeneho masa,
jak vařit uzené maso,
vaření uzeného masa,
vařené uzené maso recepty,
jak uvařit uzené maso,
co uvařit z uzeného masa,
recepty uzené maso,
jak dlouho varit uzene,
příprava masa na uzení,
oběd z uzeného masa,
jak vařit uzené,
uzené maso příprava,
co z uzeného masa,
uzené maso - recepty,
recept uzené maso
Suroviny:
maso uzené,
olej
Komentáře (6)