Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opékané jehněčí maso s bramborami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2015 16:13

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 340 kJ / 1 276 kcal
Bílkoviny129,60 g
Tuky55,10 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy60,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

15. 9. 2015 07:27

Anna Kocikova: Ďakujem Anička;-)

Anna Kocikova

14. 9. 2015 19:47

Sympatický recept:-p:-K:yes:

tejaja

12. 9. 2015 16:39

cecilka: :-D Cecilka moja, stačí to, mäso je narezané na malé kúsky, opekanie cca 6-7 min + opečenie so zemiakmi, to úplne stačí, jahňacina je mäkká skoro. ;-) Len kým sa neopečú zemiaky. Zemiaky varené v šupke a surové majú inú chuť.

cecilka

12. 9. 2015 13:16

Terezka ,:-p.....ale celkom mi tam nesedí čas pridanie uvarených zemiakov k iba "zatiahnutému" mäsu.:-// Netreba jahňacinu udusiť aspoň do polomäkka, potom pridať uvarené zemiaky:-? Alebo keď už, tak k "zatiahnutému" pridať zemiaky, ale surové:-? no a paradajky úplne na koniec, tie sú hotové "šup-šup"....ale inak, vďaka za inšpiráciu, ešte mám asi pol stehna v mrazničke a pečené ma už omrzelo.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí maso recepty recepty na jehněčí jehneci maso s bramborem

Suroviny: maso jehněčí, brambory, olej, sůl, pepř, kmín drcený, rajče

TopRecepty.cz

Opékané jehněčí maso s bramborami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oPpY