Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,16 g |
Tuky | 30,47 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 4,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placičky z pečeného masa, sýru a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Opkr
Moje poznámka
Placičky z pečeného masa, sýru a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Opkr
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 8 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 33 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 50 minutami
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 1 hodinou
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 5 hodinami
Tématické fráze:
zbylé pečené kuřecí maso,
pečené maso na žampionech,
zbylé pečené maso,
recepty z pečeného masa,
co se zbylým pečeným masem,
co ze zbyleho masa,
recept pečeně maso recepty,
z pečeného masa,
placky z pečeného masa,
pečené kůzlečí maso,
co ze zbyleho peceneho masa,
co s grilovaný masem,
zbylé pecene vepřové maso,
zbylá pečeně,
peceny maso recepty,
co z peceneho masa,
recepty ze žampionů,
karbanátky ze zbylého pečeného masa,
kůzlečí maso,
co se zbylého pečeného masa
Suroviny:
žampióny,
sýr gouda,
vejce,
hořčice,
mouka hladká,
bylinky,
sůl,
pepř,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)