Uzené maso

Anja Kuchař: Anja

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

uzené maso
(zavaxované v sáčku)
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hotové uzené maso vyjmeme z obalu a nakrájíme asi na 0,5 cm silné plátky.

  2. Maso opékáme na oleji z obou stran.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší, zeleninovou oblohou nebo salátem. Pokud při opékání přisypeme nakrájenou cibulku a restujeme spolu s masem, je oběd ještě chutnější.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Uzené maso

  • max max(neregistrovaný)

    anju bych chte mit doma aspoň by byla sranda,kdyz uz nic

    Odpovědět

  • Tomáš Valeš Tomáš Valeš(neregistrovaný)

    Noo dámy...třeba Já nevěděl že to stačí jen takhle..:yes: diky ANJO

    Odpovědět

  • barbra barbra

    rYCHLÝ A DOBRÝ OBĚD.:yes::yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Jééé, tak jsem se dlouho nenasmála. Dobrý vtip:-D:yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Ila - prosím tě, to byla zrovna na těchto stránkách soutěž, lidé vkládali, co se dalo :-S - bohužel i toto:-(

    Odpovědět

  • Ila Ila(neregistrovaná)

    Ale to nemyslíš vážně viď?:-//

    Odpovědět

Tématické fráze: jak dlouho varit uzene maso uzené maso recept uzené maso recepty recepty z uzeného masa uzené maso priprava uzeneho masa jak vařit uzené maso jak uvařit uzené maso vaření uzeného masa recepty uzené maso jak dlouho varit uzene co uvařit z uzeného masa příprava masa na uzení jak vařit uzené oběd z uzeného masa uzené maso příprava co z uzeného masa uzené maso - recepty recepty na uzene maso recept uzené maso

Zapomněl/a jsem heslo