Uzené maso

Anja Kuchař: Anja

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

uzené maso
(zavaxované v sáčku)
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hotové uzené maso vyjmeme z obalu a nakrájíme asi na 0,5 cm silné plátky.

  2. Maso opékáme na oleji z obou stran.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší, zeleninovou oblohou nebo salátem. Pokud při opékání přisypeme nakrájenou cibulku a restujeme spolu s masem, je oběd ještě chutnější.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Uzené maso

  • max max(neregistrovaný)

    anju bych chte mit doma aspoň by byla sranda,kdyz uz nic

    Odpovědět

  • Tomáš Valeš Tomáš Valeš(neregistrovaný)

    Noo dámy...třeba Já nevěděl že to stačí jen takhle..:yes: diky ANJO

    Odpovědět

  • barbra barbra

    rYCHLÝ A DOBRÝ OBĚD.:yes::yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Jééé, tak jsem se dlouho nenasmála. Dobrý vtip:-D:yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Ila - prosím tě, to byla zrovna na těchto stránkách soutěž, lidé vkládali, co se dalo :-S - bohužel i toto:-(

    Odpovědět

  • Ila Ila(neregistrovaná)

    Ale to nemyslíš vážně viď?:-//

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: uzené maso recept jak dlouho varit uzene maso uzené maso recepty recepty z uzeného masa uzené maso jak vařit uzené maso priprava uzeneho masa jak uvařit uzené maso vaření uzeného masa recepty uzené maso jak dlouho varit uzene příprava masa na uzení jak vařit uzené oběd z uzeného masa co uvařit z uzeného masa uzené maso příprava uzené maso - recepty co z uzeného masa recepty na uzene maso recept uzené maso

Zapomněl/a jsem heslo