Opékané uzené maso
Rychlá příprava libového masa k obědu, nebo večeři se bude hodit pro všední dny, kdy máte málo času na vaření. Pokud k němu připravíte bramborovou kaši, přidáte kyselou okurku, nebo osmaženou cibulku, určitě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékané uzené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNQw
Moje poznámka
Opékané uzené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNQw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 59 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 10 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
uzené maso recepty,
uzené maso recept,
uzené maso,
jak dlouho varit uzene maso,
recepty z uzeného masa,
priprava uzeneho masa,
jak vařit uzené maso,
vaření uzeného masa,
vařené uzené maso recepty,
jak uvařit uzené maso,
co uvařit z uzeného masa,
recepty uzené maso,
jak dlouho varit uzene,
příprava masa na uzení,
oběd z uzeného masa,
jak vařit uzené,
uzené maso příprava,
co z uzeného masa,
uzené maso - recepty,
recept uzené maso
Suroviny:
maso uzené,
olej
Komentáře (7)