Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 741 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,66 g |
Tuky | 127,82 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 552,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7VV
Moje poznámka
Makové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7VV
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 6 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 12 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 1 hodinou
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 4 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 5 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 5 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 5 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 5 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 5 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 6 hodinami
Tématické fráze:
makové rohlíčky kynute,
makové rohlíky,
kynuté makové rohlíčky,
makova napln do rohlicku,
makové rohlíčky z listového těsta,
makove kynute rohlicky,
makové rohlíčky z kynutého těsta,
výborná maková nápln,
makové rohlíčky bez kynutí,
makový rohlíček,
rohlíčky s makovou náplní,
recept na makove rohlíky,
kynute makove rohliky,
makové rohlíky recept,
makové domácí rohlíky,
výborné makové rohlíčky,
makový rohlíky,
makové recepty,
makové rohliky s pudinkem,
kynute rohliky makove
Suroviny:
droždí,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
žloutek,
kůra citronová,
sůl,
náplň maková
Komentáře (41)
Co se týče tvého jmenovaného receptu na dalamánky originál, já osobně bych na vznesený přímý dotaz odpověděla. Odpovídám i na opakující se otázky a neobtěžuje mě to
K tebou popisovaným "palečkům" - doporučuji ti ještě jednou a důkladněji podívat se do komentářů, kdo tu jen zvedá palečky
V receptu je napsáno výborné s tvarohovou a jablečnou náplní.Dobře víte že je to tekutá náplň a vůbec nezáleží jestli se toto pečivo vypéká nebo né jak uvádíte.Prostě při tomto postupu v troubě při prudkém kynutí při pečení 50% náplně jde ven, moc dobře to víte tak co je na tom excelentního. A to vůbec kdybych chtěl něco nej,třeba s nutelou nebo tvaroh se zašlehaným karamelovým pudinkem a nebo i obyčejnou variantu tvaroh s rybízem vidím jako fiasko.Vůbec jsem nekritizoval rohlíčky a jejich vzhled ale chtěl jsem doplnit postup přípravy.Víte ono je hezký házet bodíky zvedlé palečky a jsou lidé které nic jiného nedělají,sice to pozvedne sebevědomí ale pro recept a diskuzi k němu to nemá žádný vliv.
Asi je lepší zařadit se do davu a zvedat palečky je to český. Majitel receptu by měl být rád že někdo čte jeho recepty zajímá se o něj a že někdo ho chce vylepšit.
A co se týče mého receptu nevím co bych víc měl napsat,vše je i v diskuzi.
dělala jsem v pekárně.Určitě je lepší dát napln a pak rozřezat.Ono to je tak schválně, je to rychlé. A nevím co je postup nic moc, když ani neodpovídate na dotazy k vašim receptům
měla jsem 2 placky tedy 16 rohlíků