Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 26,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zbylé fazolky na pánvi lehce pokapeme olejem a zalijeme rozšlehanými osolenými vejci s kypřicím práškem a na mírném plameni pečeme do zezlátnutí.
Krok 2: Pak pomocí dvou talířů otočíme, ještě minutu opékáme a podáváme posypané sýrem se zeleninovým salátem, brambory, pečivem.
Zveřejněno 10. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta z fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDrG
Moje poznámka
Omeleta z fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDrG
Nejnovější recepty
Makronky
Přidáno před 2 hodinami
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 12 minutami
Milionová polévka našich babiček
Barborka17 před 25 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Trol60 před 34 minutami
Rebarborový koláč
Anna.Milkova před 56 minutami
Domácí chléb bez hnětení
veronika_straka před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
Didi1 před 1 hodinou
Obalovaný květák
radekfiala před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
danava před 1 hodinou
Celerový salát na chlebíčky
kacaba10 před 1 hodinou
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dada66 před 2 hodinami
Tématické fráze:
fazolky omeleta,
fazolová omeleta,
příprava fazolek,
omeleta fazolky,
fazole recepty,
omeleta z vajec a fazolek,
omeleta s fazolové lusky,
omeleta s fazolkami,
omoleta z vajec a fazolek,
omeleta s fazolkami recept
Suroviny:
vejce,
sůl,
olej,
prášek do pečiva,
sýr tvrdý,
Komentáře (6)