Fazolková omeleta

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 4 názory

Suroviny

500 g fazolek
5 vajec
olej
bílý pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji na panvici asi 3 minúty restujeme nakrájané fazuľky. Podlejeme 1 lyžicou vody a zakryté 10 min na slabom plameni podusíme.

  2. Zalejeme vajciami, ktoré sme rozšľahali s korením a soľou. Pomaly odkryté pečieme, kým vajcia nestuhnú.

  3. Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolková omeleta

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Eja57: ;-):yes: Ono špeciálne Čedar by tam asi aj pasoval, iný syr by som nedala. ;-)

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    tejaja: áno, súhlasím, já keď pozerám, že si niekto sype naprosto mimo misu na jedlo najlepšie eidam tak....beriem svoju poznámku zpäť, bude to moc dobré aj tak...neviem prečo ma napadol ten čedar, asi by mi tam pasoval....
    :-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Eja57: Ďakujem. ;-) K tomu syru: nie som zástancom sypania syru na všetko, samozrejme, to nebráni nikomu si tam ten syr nasypať, bude to dobré, len ja radšej bez. ;-)

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    :yes: trocha čedaru navrch a nebe v ústech:-K

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo