Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 806 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,02 g |
Tuky | 10,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 154,52 g |
Postup přípravy
Můžeme také plnit do silikonových formiček na muffiny, tam korpus není zapotřebí. Krok 6: Necháme nejlépe do druhého dne zaležet a podáváme ozdobené šlehačkou a kousky ovoce.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Moje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 18 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 59 minutami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 3 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 11 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 11 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 11 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 15 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 16 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 16 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 17 hodinami
Tématické fráze:
želatina stilla dolce,
stilla dolce želatina,
nepečené zákusky,
příprava želatiny stilla dolce,
stilla dolce,
nepečený dort zaležet,
zakusek z tatranek,
zelatina stilĺa,
želatina stilla dolce návod,
nepeceny zakusek,
použití želatiny stilla dolce,
zákusek do ruky,
mail 10g.pl loc:cz,
vaření želatiny stilla dolce,
příprava sypké želatiny,
kefirovy korpus,
želatina pro potravinářské účely stilla dolce,
zakusek,
recepty na zákusky,
nepečený dort z tatranek
Suroviny:
tatranka,
máslo,
kefír,
mléko,
želatina prášková,
cukr moučkový,
ovoce
Komentáře (40)
Želatinu používám z Kauflandu"Stilla dolce",je to ve fotu s uvedenými surovinami,ale pro jistotu jsem to teď blikla ještě jednou samostatně a přidávám čitelnější foto
Moc jste mě děvčata potěšily svými milými komentáři
Můžu se zpetat, jakou používáte želatinu? Já obvykle Dr.Oetker (myslím, že 1 sáček je 20g), ale tam je úplně jiné použití - dle návodu tedy - nejprv bobtná, pak se zahřeje - to tu ale vůbec není psáno, tak jsem zmatená - ráda si nechám rozšířit obzory, díky
Já všem moc děkuji