Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 537 kJ / 8 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,63 g |
Tuky | 107,82 g |
Vláknina | 75,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30,04 g |
Sůl | 75,00 g |
Sacharidy | 1 669,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza z baru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZXr
Moje poznámka
Pizza z baru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZXr
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 14 minutami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 23 minutami
Okurky nakladačky
Luigi před 1 hodinou
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 2 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 3 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 4 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pizza gramáž,
polo miláno pizza recept,
gramáž pizzy,
recept na pizzu pol mouka recepty,
těsto na pizzu dělané druhý den,
gramáž pizza,
pizza z pol mouky,
kvasnice gramáž,
jak udělat bar,
pizza do baru,
trouba na pizzu do baru,
sladky bar recept,
testo pizza 8g kvasnice,
gramaz pizza testa,
babicova dobroty 2014 díl 10.5,
kvasnice 8g recept,
recepty bar,
pizza recept kynout v ledničce,
recepty pizza v peci,
babicovy dobroty 10.5 2012
Suroviny:
mouka hladká,
kvasnice,
voda,
olej,
sůl,
cukr krystal,
pasterizovaná rajčata,
česnek,
sůl,
koření oregáno,
cukr krystal
Komentáře (5)