Suroviny
Porce: 24 kousků (3 koláče)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,51 g |
Tuky | 229,58 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 585,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
Moje poznámka
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 9 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 10 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 19 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 1 hodinou
Banánová bábovka
Noumik před 2 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 2 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 5 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 5 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
domácí frgál,
valašský frgál z domácí pekárny,
recept domací frgál,
frgal z domaci pekarny,
jednoduchý frgál,
drobenka na frgál,
ořechový frgál,
recept na pravý valašský frgál,
ořechový frgál recept,
dobry frgal,
domácí frgál recept,
frgál recept,
těsto na frgál,
valašský frgál ořechový recept,
frgal ořechovy recept,
valašský frgál,
recept na dobrý frgál,
frgal,
frgály recept,
valašský frgál ořechový
Suroviny:
mléko,
droždí,
mouka polohrubá,
máslo,
žloutek,
cukr moučkový,
sůl,
mák,
tvaroh,
marmeláda,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
máslo,
máslo
Komentáře (22)