Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka s hovězím masem

Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru, který dodá omáčce tu správnou chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

120 min (60 min příprava + 60 min tepelná úprava)

21. 2. 2021 18:34

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 671 kJ / 3 506 kcal
Bílkoviny378,45 g
Tuky146,15 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,68 g
Sacharidy167,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

21. 2. 2021 23:09

casino: Souhlas, do koprovky smetana a máslo. Šťáva z masa na knedle, ne do zelíčka. ;-)

casino casino

21. 2. 2021 20:41

Eja57: " A to já tu masovou chuť v koprovce nerada..."
To je OBECNĚ i můj případ nechutenství ;-)
Vrcholem bylo, když babička paní casinové dělala vepřoknedlozelo a na závěr fantastické moravské zelí "vylepšila" šťávou po upečení masa (říkali tomu "podpoušt") 8-(
***
No a kdy už se konečně naučíte vkládat funkční odkazy, he? :-K
https://www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkoky...

Sladkyzivot.blog Sladkyzivot.blog

21. 2. 2021 20:41

Eja57: moc děkuji ????????

Eja57 Eja57 (moderátorka)

21. 2. 2021 20:15

Sladkyzivot.blog: :-K všechny Vaše recepty jsou moc dobře napsané:yes: a i dobre co jsem zkusila

Sladkyzivot.blog Sladkyzivot.blog

21. 2. 2021 20:07

Eja57: Děkuji za váš názor :-8:-8:-8 S hovězím masem vývar přidávám. S vajíčky a brambory ho zase nedávám. Mám ráda oboje :-):-):-)

Eja57 Eja57 (moderátorka)

21. 2. 2021 19:33

Skvěle napsaný recept:yes:
( A to já tu masovou chuť v koprovce nerada, dělám klasiku se žloutkem nakonec a jako příloha vždy brambory, bez masa, ale recept je super.
www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkokysela-smetanova-koprova-omacka/)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Suroviny: smetana ke šlehání, vývar hovězí, mléko polotučné, mouka bezlepková jizerka, sůl, ocet, cukr, kopr čerstvý, maso hovězí, cibule, koření nové koření, bobkový list, vývar masový, sůl

TopRecepty.cz

Koprová omáčka s hovězím masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YOkK