Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta v houbovém těstíčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

7. 10. 2014 22:27

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 485 kJ / 355 kcal
Bílkoviny26,34 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy6,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Angel 666

16. 10. 2014 06:01

Jano, díky :-K

JanaDorazinova

15. 10. 2014 16:13

Jitko, tak to je velká paráda, člověk už neví, co jak upravit, aby to pořád nebylo totéž :-):yes:

Angel 666

13. 10. 2014 21:26

Děkuji všem za kladné hodnocení :-K
Marie Gardonová: jestli ještě budou houby růst, tak na nějaký houbový recept určitě ještě dojde ;-)

Fabio

13. 10. 2014 09:23

já jsem houbový a ještě více masový, takže rád ochutnám :-):yes:

Marie Gardonova

13. 10. 2014 08:53

Houby miluju a maso také,vynikající nápad,díky vám za nej :yes::yes::-K:-K Jestli máte víc takových receptů měla bych zájem,díky:-)

vybusna

11. 10. 2014 08:38

juuj, ake pekne....manzel s maminkou sa prave vratili s plnymi kosmi hub, rozhodne vyskusam.

Anna Kocikova

9. 10. 2014 20:41

Jéje,to je krásně připravená dobrota:-p:-KMáš príma nápady:yes:

Marta Urbancová

9. 10. 2014 18:53

Dobrý večer.Houby není třeba dopředu dusit.Tento recept dělávám několik let a i když mám plátky hřibů hrubší,určitě se propečou.A ještě jsou i štavnaté,pokud jsou na hrubší plátky.

pipre

8. 10. 2014 11:24

Recept se mi líbí:yes:+

Angel 666

8. 10. 2014 09:16

No, taky jsem nejdřív chtěla houby podusit, ale pak jsem je nakrájela na opravdu tenoučké kousky a můžu zodpovědně potvrdit, že byly propečené ;-).
Zbylo mi ještě trochu těstíčka, tak jsem usmažila nakonec dva houbové lívanečky a ty byly taky dobré :-D.
Jinak děkuji všem za bodíky :-K

Severinka

8. 10. 2014 08:38

Tak to je perfektní nápad:yes::yes::yes: houby se určitě upečou, když se upeče i maso;-);-);-):-p:-p:-p:-p

maris

8. 10. 2014 07:40

zizala: Jaruško - asi jsem moc opatrná, ale já bych je podusila;-):-))

zizala

8. 10. 2014 07:27

maris: Já myslím, že vzhledem k tomu, že se musí upéct i maso, budou houby propečené dost ;-)

spagetka

8. 10. 2014 07:19

Recept se mi také líbí, souhlasím i s Maris, taky bych houby předem raději podusila, ale jinak :-p:yes:

maris

8. 10. 2014 06:28

Já jsem zvyklá houby opravdu dobře tepelně zpracovat, tak bych je předem podusila, ale jinak :-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotleta v těstíčku kotleta v jablkovém těstíčku kotleta recept kotlata houbovém testicku kotlety recepty kotlety v testicku recept veprova kotlea ve slaninovem testicku kotlety v maso v těstíčku kotlety v těstíčku recepty brazilský platek v těstíčku plněna kotleta masem a obalena v branici kotleta v balkánském těstíčku plněná kotleta v těstíčku kotleta v testick recept na houby v těstíčku těstíčko s pivem bez vejce pletení ze špaget pletení ze špaget recept kotleta v těstíčku vepřové v houbovém těstíčku

Suroviny: kotleta vepřová, sůl, pepř, vejce, pivo světlé, mouka hladká, houby, petrželka, olej

TopRecepty.cz

Kotleta v houbovém těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A743