Suroviny
Porce: 1 plech, nebo velká dortová forma
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 919 kJ / 2 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,38 g |
| Tuky | 29,46 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 475 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 581,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaovo-kávová vlhká šmakovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y7BP
Moje poznámka
Kakaovo-kávová vlhká šmakovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y7BP
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 8 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 1 hodinou
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 2 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 4 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 6 hodinami
Tématické fráze:
vlhká buchta,
vlhká kakaová buchta,
kávová buchta,
vlhké buchty,
kakaovo kávová buchta,
vlhká buchta recept,
vlhka buchta na plech,
vlhké řezy,
kakaová buchta se šlehačkou,
ovocna buchta se slehackou,
kakaovokávová buchta,
vlhká čokoládová buchta,
kávová bublanina,
buchty vlhke,
kavovo cokoladova buchta,
recept na vlhkou buchtu,
vlhka buchta kakaova,
šmakový,
sladkosti ke kávě recepty,
kakaovo kávová buchta na plech
Suroviny:
cukr krupice,
tuk hera,
kakao,
káva mletá zrnková,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
amaretto,
voda,
šlehačka
Komentáře (27)
http://www.labuznik.cz/recept/salamounovy-rezy-s-m...