Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po francouzsku

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

4. 1. 2013 13:48

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 024 kJ / 245 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky1,20 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-internet.

Vynikající, nesuchá, šťavnatá příprava králíka. Já jsem pochopitelně nedělala oběd z celého králíka, ale jen ze dvou dílů. Recept však píšu pro 4 osoby a kdo máte tu možnost, vyzkoušejte. Já jsem včera dostala domácího králíčka a tak jsem hned vyzkoušela recept, který mám dlouho uložený. Je tady jen malinko podobný Králík cibulář od Bahuly, ale domnívám se, že stejný není v žádném případě. Jako přílohu jsem zvolila..http://www.toprecepty.cz/recept/8214-chlupate-kned...od Mirky. Tímto bych jí chtěla moc poděkovat, měly obrovský úspěch:-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

4. 1. 2013 19:46

Jana Remkova:Jani, že bys mi dala kus králíka to né, ale dělat mi chutě to jó:-O Máš 9.boda:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2013 17:35

nofrona::-D:-D:yes::yes:

nofrona

4. 1. 2013 17:31

Jana Remkova:no kuře je to;-):-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2013 17:16

Díky, holky, byl fakt skvělý. Já jsem si k tomu dala 2 kupky kysaného zelíčka. Jedno červené, jedno bílé;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2013 17:13

nofrona: ptáka?:-D

Iness Iness

4. 1. 2013 17:11

Jani moc pěkný recept na králíčka:-p;-):yes:

nofrona

4. 1. 2013 17:10

krásný ušáček:-8:-p Jani,
děláš mi chutě,
na zítra už mám ale naloženého ptáka:-S,
tak ukládám a posílám bod:yes::yes:

Jikotka Jikotka

4. 1. 2013 15:55

:-p:-p:-p:yes:,to je něco pro mě,miluji cibuli a proto si ukládám :yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

4. 1. 2013 15:36

To byla určitě dobrota:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

4. 1. 2013 14:47

Já také peču králíka s bůčkem, chuť výpeku je mnohm lepší. Hřebíček jsem ještě nezkoušela, do rýže ho dávám běžně, tak proč ne sem. Až bude králík, vyzkouším:yes:

Sylva66

4. 1. 2013 14:17

Recept vypadá výborně. O víkendu určitě vyzkouším.:-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík po francouzku jak připravit králíka příprava kralika kralik po francousku králík recepty recept na králíka po francouzku recepty z králíka domácího králík po francouzky králík cibulář recepty jak připravit králíka kralik priprava králík po francouzku recepty kralik recept králík na cibuli recept na kralika recepty z králíka králík pofrancouzsku co vše se dá uvařit z kralika králík po francozsku recepty z králičího masa po francouzku

Suroviny: králík, bůček vepřový, cibule, máslo, bobkový list, koření hřebíček, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Králík po francouzsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7XJ