Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7XJ
Moje poznámka
Králík po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7XJ
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 2 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 11 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 12 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 13 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 14 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 17 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 17 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 17 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 18 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 18 hodinami
Tématické fráze:
králík po francouzku,
jak připravit králíka,
příprava kralika,
kralik po francousku,
králík recepty,
recept na králíka po francouzku,
recepty z králíka domácího,
králík po francouzky,
králík cibulář,
recepty jak připravit králíka,
kralik priprava,
králík po francouzku recepty,
kralik recept,
králík na cibuli,
recept na kralika,
recepty z králíka,
králík pofrancouzsku,
co vše se dá uvařit z kralika,
králík po francozsku,
recepty z králičího masa po francouzku
Suroviny:
králík,
bůček vepřový,
cibule,
máslo,
bobkový list,
koření hřebíček,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
Díky za další výbornou inspiraci
děláš mi chutě,
na zítra už mám ale naloženého ptáka
tak ukládám a posílám bod