Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po lesnicku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

8. 8. 2014 12:28

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 409 kJ / 1 293 kcal
Bílkoviny44,83 g
Tuky46,69 g
Vláknina41,39 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy144,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

janatka

12. 6. 2015 13:02

Manželovi chutnalo:yes:

janatka

11. 6. 2015 13:43

Hotovo k dnešnímu obědu,jsem zvědavá co na to manžel.má rád spíše pečeného králíka.Krásně se linula vůně při pečení z trouby.:-p:yes:

spagetka

18. 8. 2014 18:30

Alice_G: určitě překlep, ta nula je tam navíc, opravím, díky

Alice_G

18. 8. 2014 18:27

0,40 dkg hub jsou 4 gramy, nedošlo k nějaké chybce?

maiva

9. 8. 2014 20:00

:-p+:yes:

Fabio

9. 8. 2014 14:39

Jitkas: upraveno, tak ať chutná :-)

Jitkas

9. 8. 2014 14:35

Fabio, v tom pripade to neni po lesnicku, bohuzel, asi jste spatne pochopil, nebo prelozil.
Nejlepe bude, kdyz odstranite italsky nazev a nechate jen ten cesky a je to vse OK, recept je dobry.

Ma pravdu i Danielle72, nam je to putna, jen kdyz nam chutna, presne tak.

danielle72

9. 8. 2014 14:22

Fabio: Ať je to jak chce, hlavně že chutnalo :-!:yes:;-);-)

Fabio

9. 8. 2014 14:00

Jitkas: určitě mohl, ale jak jsem už řekl, recept má kamarád (žije v regionu Friuli)pojmenovaný takto, proto jsem ho neměnil. Já jsem si recept poupravil a vařím ho tak,jak jsem publikoval a název ponechal.

Jitkas

9. 8. 2014 13:48

Fabio: Nemohl by to byt nahodou "Coniglio del forestale"?

"Il forestiere" s lesnikem opravdu nema nic spolecneho, kdezto "il forestale" je prislusnik policejniho sboru "La Forestale", ktery se stara o bezpecnost chranenych parku a prirodnich rezervaci, tedy houby, bylinky atd. se hodi perfektne, proste lesni policajt.

Fabio

9. 8. 2014 13:06

tejaja:samozřejmě, protože: chcete-li menu zabalit do alobalu, řekněte nám : zabalit do alobalu;-) ... nevím jestli rostou, zatím to není žádná hitparáda, zítra řeknu a popřípadě zabalím :-)

jarda Kadic

8. 8. 2014 22:31

zuzun: já to taky vidím na pollo cacciatore,tak mě to přeložil překladač, však on to někdo opraví;-)

Patricie

8. 8. 2014 20:04

:-KHezký recept.:yes:

zuzun

8. 8. 2014 18:43

Ten "prespolni" kralik vypada dobre, samy oblibeny ingredience.:yes::-p. Tady je ale kralik tak drahej, ze to vyda za nakup na cely tyden. No, musim podvadet s kuretem

tejaja

8. 8. 2014 18:26

Fabio: Tak mi pošli nejaké :-) A keď poviem, zabaliť huby do alobalu, zabalíš mi ich do alobalu? :-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na ohni králík recepty jak dlouho žije králík domácí jak dlouho žije králík domácí králík na liškách jak dlouho žije kralik recepty z králíka pečený králík na ohni jak nejlépe upravit patizon jak udělat králíka na ohni králík s polentou recept na králíka jak upeci kralika jak nejlepe udelat kralika po lesnicku recepty na králíka králík na divoko a liškach kralik v alobalu králík na houbách po italsku recept pečeně po lesnicku

Suroviny: králík, houba hřib, ocet, víno bílé, bobkový list, jalovec, pepř celý, mrkev, česnek, cibule, smetana

TopRecepty.cz

Králík po lesnicku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kVPY