Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 24,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Moje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 7 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 24 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 5 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát recept,
bramborový salát,
konvenience vepřového masa,
bramborový salat- recept,
recepty na bramborový salát,
bramborový salát se salámem,
recept bramborový salát,
co je ve vlasskym salátu,
ok recepty, bramborový salát,
vaříme z convenience,
a la bramborový salát,
salát podobny vlašskému,
ok recepty bramborový saláty
Suroviny:
salát vlašský,
brambory,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
http://www.clupmi.blog.cz
Pro vysvětlení:
Výraz konvenience zahrnuje velkou skupinu pohotových potravin, které jsou u výrobce zpracovány tak, že příprava pokrmů je z nich pohodlná a šetří čas. Podle stupně zpracování se rozlišují potraviny takto označené na stupně opracování 0 až 4.
http://www.vyzivaspol.cz/encyklopedie-vyzivy-k-hes...