Francouzský medový krémeš
Suroviny pro 35
35
Nutriční hodnoty
Energie | 23 833 kJ / 5 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,25 g |
Tuky | 293,69 g |
Vláknina | 9,99 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 640,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ja som miesto práškovej šľahačky dávala rastlinnú šľahačku, ostáva dlhšie tuhá a chutí lepšie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2018 13:32
7. 4. 2018 11:33
30. 3. 2018 19:38
30. 3. 2018 18:50
30. 3. 2018 18:34
30. 3. 2018 18:14
30. 3. 2018 17:26
Pri príprave som urobila malé zmeny - do cesta som pridala 2 PL kyslej smotany, lepšie sa mi cesto spracovalo. Pudingovú kašu som uvarila s cukrom, do vlažnej som postupne všľahala vymiešané maslo. Spojilo sa to krásne. Je to jednoduchšie, ako maslo vymiešať s cukrom a potom spojiť s kašou. Šľahačku som použila rastlinnú, na vrch čokoládovú polevu.
Kto tento múčnik nepozná - tomu doporučujem. Efektný a výborný, moja rodina sa už teší.
-
18. 1. 2014 15:52
18. 1. 2014 15:47
10. 1. 2014 20:09
Fakt se krásně povedl podívej ...
16. 3. 2013 10:07
Je potřeba nechat naplněný v lednici do druhého dne.Těsto se potom krájí bez problému. Naprosto doporučuji dát opravdu rostlinnou šlehačku,já dala 36 % procetní pravou a je to příliš syté, víc jak 2 kousky nikdo nesní!
Když budete dělat krém z 2 pudinku ,tak přidat 4,5 navršené lžíce polohrubé mouky a přidat 3 vanilkové cukry a 100 gr. cukru! Kdo má rád sladší.Já jsem dala celkem 250 gr cukru do krému !
Babičkovské staré hluboké lžíce stačí 4 navršené lžíce mouky! Ty z moderních příboru mají menši obsah.
4. 3. 2013 22:13
a pošlem ti fotku celého plechu s krémešom!
4. 3. 2013 22:01
Ja mám dva hrnce na mlieko, píšťalky z nich som vyhodila, varím v nich kaše, pudingy na krémy, polevy, šľahám bielky, všetko akoby nad parou...
4. 3. 2013 21:49
"taký krásne prevlhnutý,rovno z chladničky, urezať a žžráááát!
Týrání zvířat !!!
ty máš takú vymoženosť ako dvojplášťový hrniec ! Ja som ho vyhodila ,hneď ako,deti vyrástli /pre neskôr narodených /v tom sa varila krupicová kaše pro děti/ instant nebol! Teraz to ľutujem! Vtedy sa ešte dali kúpiť aj zákusky ,ktoré sa dali jesť a tak som myslela ,že ho nebudem potrebovať !
4. 3. 2013 21:02
Dnes - v pondelok dcéra volala, dojedli výslužku, cesto krásne prevlhlo...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 8 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Právě bylo uvařeno:
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 34 minutami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 46 minutami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 3 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Mexický kuřecí guláš
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
JitkaSchusterova uvařila před 4 hodinami
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Další recepty
Tématické fráze: medový krémeš kremeš francouzsky kremes krémeš recept medovy kremeš recept francouzky kremes kreméš na plech francousky kremes kremež francuzky krémeš francouzské kremeše krémeš medový franocouzský medový krémeš medove kremeše franocouzský medový krémeš úžasný krémeš francuzsky kremes francouzské krémeš recept na kremeš francouzský krémež
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, rum, vejce, žloutek, soda jedlá, tuk hera, med, mléko, zlatý klas, mouka polohrubá, žloutek, máslo, cukr moučkový, šlehačka v prášku, mléko
Francouzský medový krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13x0
31 názorů