Zlatý klas - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou
Recept ještě nebyl hodnocenNápadů na dobré ovocné koláče není nikdy dost. Tento chutný koláč s meruňkovým džemem, tvarohovo-máslovou náplní a ovocem je ozvláštněn dvěma druhy želatinových polev,…
Ořechový zákusek
Recept ještě nebyl hodnocenOřechové těsto s chutí po silné kávě, nahoře pak sladká a křupavá čokoláda. A mezitím jemný máslový krém dochucený rumem. Přesně to je ten chuťově vyladěný moučník,…
Pudingová bublanina z 1 vejce
Recept ještě nebyl hodnocenMáte chuť na ovocnou bublaninu? Upečte tuto bublaninu, která se krásně leskne, je lehká a díky pudinku přidanému do těsta není suchá. Bublaninu připravte s třešněmi,…
Tvarohový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenLístkové cesto vyvaľkáme a uložíme na plech. Rozšľaháme 6 žĺtkov, mlieko, tvaroh, vanilkový cukor, Zlaté klasy a 100 g cukru. Nalejeme na cesto. Upečieme na 180°C na 80%…
Francouzský medový krémeš
Recept ještě nebyl hodnocenPrísady na cesto zmiesime a vypracujeme cesto. Rozdelíme na dve časti a každú časť rozvaľkáme na papieri na pečenie. Vložíme na plech a upečieme v teplej rúre. Dávame…
Tvarohový koláč s mandarinkami
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak přišleháme olej a rum, přimícháme zakysanou smetanu, vmícháme mouku s kypřícím práškem a nakonec sníh vyšlehaný z bílků. Těsto…
Vlny na plechu
Recept ještě nebyl hodnocenCesto: Do horúcej vody dáme ceru roztopiť , pridáme múku a soľ, uvaríme hustú kašu.Necháme vychladnúť a pridáme po jednom vajíčka. Rozdelíme na 2 časti , dáme na plech…
Metrový dobrý koláč
Recept ještě nebyl hodnocenTento klasický dezert potěší celou rodinu atraktivním vzhledem i výbornou chutí. Plátky kakaového a světlého korpusu promazané pudinkovou náplní ochucenou rumem skládáme…
Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchané věnečky z odpalovaného těsta plněné chutným vanilkovým krémem a posypané moučkovým cukrem chutnají jako z cukrárny. I když se příprava může zdát složitá, není…
Ořechová roláda s jemným krémem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud chcete připravit výborný moučník, který splňuje požadavky na rychlou přípravu a efektní vzhled, následujte náš recept. Připravte ořechovou piškotovou roládu…
Jahodové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenCelé vajcia vyšľaháme s kryštálovým cukrom. Pridáme olej, vodu, múku a kypriaci prášok. Premiešame, cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre…
Mimóza řezy
Recept ještě nebyl hodnocenHladkú múku preosejem a pridám k nej štipku soli, prášok do pečiva, mäkké maslo a všetko spolu zmrvím. Pridám žĺtky, práškový cukor a smotanu a zmiesim. Cesto dôkladne…
Větrníky pečené v košíčku
Recept ještě nebyl hodnocenNecháme svařit na sporáku vodu se se špetkou soli, přidáme máslo a až se rozpustí, tak najednou vsypeme mouku. Mícháme dřevěnou vařečkou, až se vše spojí. Dáme hořák…
Velký dort s panenkou
Recept ještě nebyl hodnocenŽltky s cukrom vymiešame do peny, pridáme vodu, múku s kypriacim práškom a zľahka vmiešame sneh z bielkov. Postup opakujeme 3-krat, do jedného cesta pridáme kakao.…
Řezy s vitamínem
Recept ještě nebyl hodnocenVyšľaháme vajcia s práškovým cukrom, pridáme kakao, olej a vodu.Potom vmiešame múku s práškom do pečiva.Cesto vylejeme na vymastený plech a upečieme.Tvaroh vyšľaháme s…
Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla
Recept ještě nebyl hodnocenŽĺtky, Heru, tvaroh, vanilku, kypr. prášok, Zlaté klasy a pol pohára cukru spolu vymiešame.Bielky ušľaháme dotuha s druhou polovicou cukru.Všetko zľahka spojíme a…
Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla
Recept ještě nebyl hodnocenŽĺtky, Heru, tvaroh, vanilku, kypr. prášok, Zlaté klasy a pol pohára cukru spolu vymiešame.Bielky ušľaháme dotuha s druhou polovicou cukru.Všetko zľahka spojíme a…
Dort Frozen s jedlým papírem
Recept ještě nebyl hodnocenBílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Dortík k 1. výročí - nepečený jablečný dort
Recept ještě nebyl hodnocenOlúpané jablká nastrúhame, pridáme 2 dl vody, cukor a povaríme, kým sa jablká nerozvaria. V 2 dl vody rozmiešame Zlaté klasy, pridáme do jablčnej kaše a 2 minúty…
Fantazie řezy
Recept ještě nebyl hodnocenVajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva a sódu som zmiešala a preosiala na 3 x do cesta a opatrne vmiešala drevenou vareškou. Plech 27x37 cm som…
Jahodovo-šlehačkový zákusek
Recept ještě nebyl hodnocenZltky vyslahame do penista s krystalovym cukrom. Pridame olej, preslahame, pridame vodu, preslahame. Pridame preosiatu muku zmiesanu s praskom do peciva. Bielka…
Jablkový koláč od Hely
Recept ještě nebyl hodnocenZo všetkych surovin spracovať cesto a nechať asi 1 hodinu odležať v chladničke. Jablka ošupať, nastruhať na veľkom struhadle (pôvodne jablka maju byť nakrajane na…
Krémeš z medových plátů
Recept ještě nebyl hodnocen2 pláty položíme na plech, trochu mlieka dáme variť spolu s cukrom, vo zvyšnom mlieku rozmiešame Zlaté klasy a žĺtok, vylejeme to do vriaceho mlieka. Uvaríme hustý…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nadýchané pečené palačinky Dutch Baby ohromí chutí i originálním vzhledem, o který se postará vysoká teplota
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Vosí hnízda třikrát jinak: Svěží citronová mají italský šmrnc a na voňavá perníková zužitkuje i nepovedené perníčky