Langoše

katulda Kuchařka: katulda

Doba přípravy: 45 20 porcí Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

1 kg hladké mouky
2 vejce
400 ml mléka
250 g zakysané smetany
4 KL soli
50 g droždí
1 kostka cukru
česnek
smetana
kečup
sýr
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Najlepsie deň vopred si pripravíme cesto, ale nie je problem, ked je niekto veľmi hladný aj hned ale neskor ciže také odležané cesto je potom ako fantázia. Takže do 1/2 dávky cca 200 ml vlažného mlieka s cukrom, dáme kvasnice.

  2. Pridáme ostatné prísady a vymiesime cesto. Dáme do väčšieho (napr. igelitka) mikroténového sáčku a vložíme do chladničky, tam to narastie, nakysne.

  3. Vyprážame na rozpálenom tuku, stačí ked sa na jeden langoš odoberie cca za hrsť cesta a v naolejovanych rukach poroztahujeme a vyprážame.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Langoše

  • maiva maiva

    Přesně, stejný případ jako Lucie2211. Asi jedou holky na soutěž / včera přihlášené/ a chrlí zde "nejlepší" recepty;-)Podle toho to pak vypadá:-//
    Vyhledávač je vhodný;-);-)použít předem.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ahoj Katka, skús použiť vyhľadávač pred pridaním nového receptu. Určite to zvládneš bez problémov. Takto len pribúdajú duplikáty.

    Odpovědět

  • Iva Iva(neregistrovaná)

Tématické fráze: langoše langos top recepty langoše langoše top recepty langoše expres hrnečkové langoše recept na langose lagose co na langoše llangoše langše recept langos langoše recept langose sk langise labgoše recept langose langoše top recept jak na langoše lángoš recept