Postup přípravy
Krok 1: kuřecí čtvrtky jemně osolíme, pokapeme sojovkou a necháme chvíli odležet.
Krok 2: Pak přidáme nakrájený česnek, zalijeme plechovkou sterilizovaných žampionů a dáme zapéct, nejdříve 20 minut s pokličkou, pak dopečeme do zlatova bez pokličky.
Zveřejněno 29. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Moje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 21 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 50 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 3 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 4 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 4 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 6 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy salat evy pilarove,
bramborový salát podle evy pilarové,
bramborový salát podle pilarové,
eva pilarová vaření,
eva pilarova bramborovy salat,
kuře recepty,
bramborovy salat od evy pilarove,
štava ke kuřeti,
kuřecí polévka evy pilarové,
recept na kuřecí čtvrtky,
eva pilarová - vaření,
bramborový salát paní pilarové,
recepty od evy,
bramborovy salat od pilarové,
recept kuřecí čtvrtky,
recept na kuře,
rychlé recepty evy pilarové,
bramborový salát podle paní pilarové,
pilarová eva bramborovy salat,
salát podle pilarové
Suroviny:
kuře čtvrtky,
omáčka sojová,
sůl,
česnek,
žampiony sterilované
Komentáře (9)