Okurkový salát podle Olgy z Rothů

lenka-m Kuchařka:

Saláty 0 názorů

21

Suroviny

salátová okurka
sůl
pepř
ocet
olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Okurku ponoříme na hodinu do vody, aby zmizela její hořkost. Oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, osolíme a necháme na talíři hodinu stát (orosit). Vodu, která se z okurky vyrosila, slijeme. Smícháme olej s octem a pepřem a okurku pokapeme. Další možností je použít místo octa, oleje a pepře kyselou smetanu s trochou papriky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Okurkový salát podle Olgy z Rothů

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo