Okurkový salát podle Olgy z Rothů

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Saláty 0 názorů

Suroviny

salátová okurka
sůl
pepř
ocet
olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Okurku ponoříme na hodinu do vody, aby zmizela její hořkost. Oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, osolíme a necháme na talíři hodinu stát (orosit). Vodu, která se z okurky vyrosila, slijeme. Smícháme olej s octem a pepřem a okurku pokapeme. Další možností je použít místo octa, oleje a pepře kyselou smetanu s trochou papriky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Okurkový salát podle Olgy z Rothů

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hořkost okurek okurkový americký salát americký okurkový salát okurkový salát pohlreich dušená mrkev podle babici salát cézar pohlreich cukínový salát lenky kořínkové americký okurkový salát recept cuketa podle pohlreicha celerový salát od haliny okurkový salát zaziky salát caesar pohlreich pohlreich césar salát ceasar salát od pohlreicha okurky hořkost bažant podle polreicha salát cézar zdeněk polhreich hořkost okurků zdenek kořinek jan cézar

Zapomněl/a jsem heslo