Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi
Suroviny
Porce: 2(pro menší jedlíky i 4)
Nutriční hodnoty
Energie | 1 062 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 24,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 6,40 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 8,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nemáme rádi na talíři ryby s hlavou, tak jsem je před kořeněním odstranila.
Pstruhů na másle je zde hodně, nevěděla jsem, ke kterému podobnému receptu bych své fotografie přidala. Abych někoho neurazila a také proto, že mé rybky jsou malinko odlišné, tak receptík uvádím jako další možnou variantu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2024 19:02
radekhk: Děkuji za dobré tipy na domácí výrobu
8. 4. 2024 10:51
K tomu citronovému , pomerančovému , ale klidně i limetkovému pepři.... nastrouhejte kůru z ovoce ze kterého chcete mít pepř , nechejte ji volně , ale pořádně proschnout... potom přidejte čerstvě mletý pepř a zde je to opět na vaší fantazii - černý , zelený, bílý , ale já teď nedávno dal ten Kampotský , který má ovocné tony už sám od sebe...smíchejte v poměru který vám vyhovuje a skladujte v dobře uzavíratelné doze... použití je nejen na ryby , ale i na steaky a všude tam kde je žádoucí kyselopeprná chuť
8. 3. 2019 18:27
dexulka: Komentář a hlavně krásné foto mě opravdu moc potěšily,děkuji
7. 3. 2019 14:32
Dobrota to je,veliká - posílám bodík a přikládám rychlofoto z mobilu aspoň
24. 7. 2015 22:00
Jana Remkova:Jani,krásná fotka mi udělala radost!Děkuji
24. 7. 2015 10:19
Ahojky Aniž bych věděla, že tady něco podobného je, včera jsem si takového pstruha udělala. Ikdyž teda já v troubě na pečícím papíře . Dovolím si přidat foto, Drahuš, jo?
5. 2. 2013 16:36
rozmarynaH:Marcelko,děkuji za pochvalu i radu,kde sehnat koření.U Antonína mají spoustu dobrých věcí,jen musím počkat,až toho budu brát více.Tady u nás na obchodňáku mají príma krámek s kořením,tam vždy potřebné nakoupím,tak zatím mám,ale pro příště
1. 2. 2013 10:40
Pstruhy máme moc rádi a s citronovým pepřem také. Aničko, ten pomerančový mají U Antonína. Když jsme v létě dělali párty (asi 15 lidí), většina dala přednost grilovanému prstruhovi před lososem. Jednoduché a velmi chutné
31. 1. 2013 23:19
Jednoduchá příprava a velice chutný výsledek
Děkuji Vám všem
Pajasko já ten pomerančový pepř nemůžu nikde sehnatUž po něm pasu delší časBudu si ho muset objednat přes internet.
Děkuji Vám všem
Pajasko já ten pomerančový pepř nemůžu nikde sehnatUž po něm pasu delší časBudu si ho muset objednat přes internet.
31. 1. 2013 22:50
V jednoduchosti je krása Aninko.
31. 1. 2013 20:38
krása
31. 1. 2013 20:36
krásné, dělám ráda Aničko, moc dobrá rybka
31. 1. 2013 18:19
Krásný pstroužek dělám podobně vím, že to je dobrota a proto do Zlína bodík letí
31. 1. 2013 18:07
Jooj, sem s tim pstružiskem, i s tim bramborem. . . a nakonec, proč ne i s tou pánví. . .teda nádobi myslim, nikolvek část trupiska
31. 1. 2013 18:00
Pstruhy můžu furt a souhlas s Pajáskou, mňáám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 11 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 22 minutami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 5 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 7 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: smaženy pstruh na masle pstruh na masle příprava pstruha struh na másle recept na struha pstruzi na pánvi smažený pstruh recept pstruh recept pstruch na pánvi jak připravit pstruha pstruh na masle panev pstruh panev pstruh na masle na panvici pstruh na panvici pstruh na másle na panvicce recept na struhy pstrh brambory ke prstruhovi jak připravit struha pstruh na panev
Suroviny: pstruh, sůl, pepř citronový, šťáva citronová, olej, máslo,
Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVo2
18 názorů