 
		
Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi
Pstruha nemusíte dlouho mučit přípravou. Skvělé a rychle připravené menu z jemného a lahodného masa vám neubere ani půl hodiny času a výsledek bude velmi chutný. Přílohu zvolte podle své chuti. K rybě se bude hodit bramborová i zeleninová.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 062 kJ / 254 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,02 g | 
| Tuky | 24,46 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 8 mg | 
| Sodík | 6,40 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 8,42 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Opláchnuté pstruhy osušíme, okořeníme zevnitř i zvenku citronovou šťávou, citronovým pepřem a solí. Necháme alespoň půl hodiny v chladu odležet.
	Krok 2: Ve velké pánvi necháme na rozehřátém oleji rozpustit máslo, plamen zesílíme a do horkého tuku poklademe pstruhy. 2 minuty prudce osmažíme, plamen ubereme a dále smažíme 5 minut.
	Krok 3: Poté pstruhy otočíme, opět 2 minuty zprudka opečeme a dalších 5 minut smažíme na slabém plameni.
	Krok 4: Podáváme s  vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVo2
Moje poznámka
					 
				
Pstruh s citronovým pepřem, na másle - v pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVo2
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 4 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 46 minutami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 3 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 3 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 4 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 6 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 8 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							smaženy pstruh na masle, 
						
						
							pstruh na masle, 
						
						
							příprava pstruha, 
						
						
							struh na másle, 
						
						
							recept na struha, 
						
						
							pstruzi na pánvi, 
						
						
							smažený pstruh recept, 
						
						
							pstruh recept, 
						
						
							pstruch na pánvi, 
						
						
							jak připravit pstruha, 
						
						
							pstruh na masle panev, 
						
						
							pstruh panev, 
						
						
							pstruh na masle na panvici, 
						
						
							pstruh na panvici, 
						
						
							pstruh na másle na panvicce, 
						
						
							recept na struhy, 
						
						
							pstrh, 
						
						
							brambory ke prstruhovi, 
						
						
							jak připravit struha, 
						
						
							pstruh na panev
						
					
						Suroviny:
						
							pstruh, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř citronový, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
	 
	 
 
Komentáře (21)
Děkuji Vám všem
Pajasko já ten pomerančový pepř nemůžu nikde sehnat