Medové ovesné vločky

Montanka Kuchařka: Montanka

Sladká jídla 0 názorů

Suroviny

1 hrnek ovesných vloček
2 lžíce medu
1 lžíce másla
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na suché teflonové pánvi opražíme dozlatova ovesné vločky, poté je ze středu odhrneme stranou, uprostřed rozpustíme máslo, v něm rozmícháme med a promícháme s ovesnými vločkami.

  2. Všechno krátce opečeme, ne moc, aby nezhořklo. Stáhneme z ohně a necháme zchladnout.

Poznámka

Dáme do mističky s víčkem, tak nám to vydrží i několik dní - pokud tedy zbyde ;).

My si to sypeme do jogurtu, nebo na různé dezerty ze zakysané smetany, či zobeme jen tak.

jako další variantu doporučuji posypat trochou skořice - taky moc dobré...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Medové ovesné vločky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: ovesné vločky dezert z ovesných vloček dezerty z ovesných vloček ovesné vločky recept dezert z vlocek ovesné vločky na pánvi ovesné vločky s medem ovecné vločky ovesne vločky recepty placka z ovesných vloček vločky dezert s ovesnych vlocek jak uvařit ovesné vločky vločky na panvi florentýnky z ovesných vloček recepty na medové cukroví s ovesných vloček oprazene ovesné vločky ovesný vločky ovesné vločky top recepty z ovesných vloček