Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 791 kJ / 2 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,67 g |
Tuky | 29,47 g |
Vláknina | 28,74 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 375,14 g |
Postup přípravy
Pozn.: Bazalku používám zelenou i červenou, dodá jídlu zajímavější šmrnc i vzhled
Zveřejněno 25. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXr0
Moje poznámka
Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXr0
Nejnovější recepty
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 6 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 11 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 19 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
bobnak před 3 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Veronika_1 před 4 hodinami
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 5 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 6 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 7 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 7 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 8 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 8 hodinami
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 8 hodinami
Tématické fráze:
tmava ryze,
rizoto s mozzarelou,
jak se vaří hnědá rýže,
hnědá rýže příprava,
přírodní hnědá rýže příprava,
jak uvařit hnědou rýži,
ryze s mozzarelou,
červená rýže natural recept,
rizoto rýže natural,
červená rýže příprava,
chléb z hnědé rýže,
rizoto basmati,
tmavá rýže recepty,
červená rýže natural,
hnědá rýže natural,
rizoto z rýže natural,
bazalkové rizoto,
rizoto z basmati,
rýže s mozzarellou,
jak se vaří přírodní ryze
Suroviny:
rýže hnědá,
rajče cherry,
cibule červená,
sýr mozzarella,
šťáva rajčatová,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (5)
Jana Remková: Rýže basmati, různé druhy tmavé bio rýže nebo třeba rýže natural jsou hnědé, chuťově je velice dobrá, avšak se vaří déle než bílá rýže, ale je to taková ta "zdravější" varianta zase