Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Modelované květiny z cukrové modelovací hmoty

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 8. 2013 08:19

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bananas

5. 8. 2014 13:56

:-K:-Kvypadaji jako zive:yes::yes::yes: bodici a to 10!!!

Annak Annak

22. 6. 2014 20:18

Mylím ,že né rukama to nebude na hmotě hodně záleží

Tessi

22. 6. 2014 19:50

Annak:Díky! Budu muset vyzkoušet jinou hmotu..pokud to není rukama :-)

Annak Annak

22. 6. 2014 18:39

Tessi , používám smarflex flover kupovaný v Dortisimu.

Tessi

22. 6. 2014 10:09

Nádhera!!! Jakou hmotu používáte? Já zkouším WI a morduju se tu s tím, vypadá to dost děsně...:-8

Maja Motti

8. 3. 2014 16:15

Vzhledem k tomu, že dostávám hodně dotazů na kurzy modelování květin pro začátečníky, oslovila jsem člověka, který je ochoten v Praze dva kurzy udělat, a to v dubnu a květnu. Budete-li mít zájem účastnit se takového kurzu, rozšířit si možnosti své tvorby a dělat dorty ještě krásnější, můžete se hlásit na níže uvedený kontakt.

Kurz modelování květin z cukrové modelovací hmoty

Kurz je určen pro začátečníky, kteří se naučí základy modelování květin na dráty, jejich barvení, a vázání do kytice. V kurzovném je zahrnut materiál na výrobu květů, zapůjčení barev a všech nástrojů, které se při výrobě cukrových květů používají. Výsledek své práce si můžete odnést domů.


Modelování cukrových květů - Alstroemeria
http://www.majamotti.eu/clanky/kurzy/

kontakt je na stránkách uveden.

4G75f5qonR5w

21. 10. 2013 10:45

Ne1š(?) vesmedr vzniknul při pobdone9m pokusu před cca 13 mld. let.To je cele9 tajemstved. jde o neuste1le9 opakove1ned vfdvoje inteligentnedho života, kterfd vždy skončed stejně pobdonfdm pokusem, kdy začne vše znovu.A pokud to ještě nebude tento pokus, bude to některfd ne1sledujedced

Annak Annak

14. 8. 2013 09:31

cathleen:věřím já jsem kolikrát od mouky celá jak se na to soustředím:-D:-D:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 8. 2013 09:24

Annak: s tím focením ti rozumím, ono je to hodně těžké, když máš ruce něčím zapatlané, ještě fotit postup....já mám třeba foťák permanentně maličko zamoučený :-D chudák....

Annak Annak

14. 8. 2013 09:20

Pro cathleen já za tím nic ošklivého nehledám, ale do rubriky zdobení to tak dělá většina , že tam recept nepíše pochopila jsem , že je tato rubrika pouze pro inspiraci . Ráda sem ty recepty doplním , ale zrovna u těchto modelovaných kytiček to teda nevím když hmotu kupuji a když pouze slovy rozepíšu jak se kytička dělá tak to nikomu nic neřekne je lepší doopravdy a to mluvím z vlastní zkušenosti vidět postup na fotografii - já si postupy nefotím až finální výrobek.Tímto se tedy omlouvám všem , ale udělala jsem to jako to v této rubrice dělají jiní. Myslím si , že kdo peče dorty a má pro tuto rubriku zdobení zájem tak určitě má nějaký svůj osvědčený recept na piškotové těsto a krémy.Já se také ráda podívám na jakýkoliv dort jen pro inspiraci jak je nazdobený;-), ale opravdu jsem ve vaší připomínce nic špatného nehledala jen jsem napsala svůj názor.

tejaja tejaja

14. 8. 2013 08:56

Kategóriu Zdobení príliš nenavštevujem, len keď narazím na niektorý "recept" pri jeho vložení. Teraz som si pozrela námatkovo nejaké recepty z nej. A nikde nie je popis, ale ani výčitky, že chýba postup, že je to o chválení sa. Vo väčšine sú pri surovinách a postupe xxx. Ani postup, že bolo použité piškótové cesto z 8 vajec, nepovažujem za postup. Kategória Zdobení bola zriadená práve na to, na rozdiel od kategórie Dorty, kde postupy sú a dá sa podľa receptov piecť. Takže môj názor je, že Annak má to v poriadku.;-)
Ale je to môj názor, každý máme iný, však? ;-)

Marie

14. 8. 2013 08:40

Aničko píšete,že se nechcete chlubit, tak proto nedáváte recept,já si však myslím,že je to jen chlubení.Kdyby jste dala recept a popis práce jak je to tu zvykem tak by to bylo v pořádku,od toho tato rubrika přece je ale Vy dáte jen fotografie,nabudíte děvčata a recepty nikde.Vám by se to také nelíbilo od druhých.Kdyby to tak dělal každý tak tu budou jen samé fotografie a recepty si sežeňte kde chcete,Vy si je také hledáte jak píšete.Ptoto takoví jak ste Vy sem nepatří,nezlobte se,musíme být přece objektivní.

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 8. 2013 07:40

:-) Aničko, nenapomínám, jen....lituju. Je škoda, že tak pěkné dorty nemají popis práce. Může je udělat jen ten, kdo dorty peče pravidelně a často, nikdo jiný. Takhle je to opravdu jen - podívejte, jaké dorty umím.
A to, žes je mohla dát do jednoho receptu (obzvlášť když jich vkládáš několik najednou) tu píšeme téměř každému, kdo to dělá stejně (nic ošklivého za tím opravdu nehledej:-K). I ty jsi to už přece jednou udělala u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/14779-moje-dorty-p... . Popis surovin i práce máš, jinak bys tam nemohla v Poznámce slibovat, že "pokud bude někdo chtít receptík ráda zašlu " (nechápu, proč jsi to nerozepsala rovnou?).

Přeji ti spoustu dalších krásných dortů i spokojených obdarovaných!:-K

Annak Annak

13. 8. 2013 19:32

Barvy používám pudrové cukrářské barvy a kupuji v dortisimu. Vždycky si obarvím gelovou barvou cukrovou modelovací hmotu jemně gelovou barvou, ale doopravdy jemně a pak dobarvuji pudrovými barvami jednotlivé lístečky než se kytička složí dohromady. Pudrové barvy jsou na dobarvování nejlepší dá se snimi i stínovat.

Vidlicka

13. 8. 2013 17:31

Kytičky jsou moc hezké, tak proč se nepochlubit :-) můžu se jen zeptat, jaké používáte barvy na zdobení? gelové nebo ty obečejné potrav. barvy, které lze sehnat normálně v obchodech? :-) nebo nějaké pudrové? chuť těch klasických z obchodu se prý promítne na výsledku, je to pravda i u tak malého množství jako u těchto kytiček či jiných malých ozdob? :-) děkuji za odpověď

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: výroba cukrových květů ozdoby na dort z cukrové hmoty výroba cukrových ozdob recept na cukrovou hmotu cukrové kytičky recept cukrové kytičky na dorty recepty na cukrové zdobení na dorty vyrobíme si cukrové zdobení cukrové zdobení na cukroví výroba cukrových květin cukrové zdobení recept kurz výroba modelovaných květů cukrove ozdoby vyroba cukrové kytičky na dort cukrové kytičky cukrova hmota na zdobeni kurz cukrové květy cukrové zdobení na cukroví recept cukrová hmota na dorty vyroba ozdob na cukrovi

Suroviny:

TopRecepty.cz

Modelované květiny z cukrové modelovací hmoty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXnY