Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 275 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,36 g |
Tuky | 56,74 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 73,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jednu cibuli nakrájíme na proužky, přidáme bobkový list, kuličky pepře, zalijeme vínem, povaříme, přidáme porce králíka a necháme marinovat nejméně 5 hodin- nejlépe přes noc.
Krok 2: Druhou nakrájenou cibuli pak orestujeme se slaninou a králičí maso necháme okapat a zlehka obalíme v mouce a zprudka opečeme, osolíme, opepříme a zalijeme marinádou, necháme dusit tak 45 minut.
Krok 3: Mezi tím si nahřejeme ocet do kterého přidáme cukr, rozinky a posekané mandle.
Krok 4: Všechno chvíli povaříme a přidáme ke králíkovi a ještě dusíme až je maso měkké.
Zveřejněno 14. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palermský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR1R
Moje poznámka
Palermský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR1R
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 1 hodinou
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 7 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 7 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 7 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 7 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 7 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 10 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 10 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 11 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty recepty kralik,
bravoska recepty,
králík recepty,
babicovy recepty kralik,
recepty bravoska,
recepty z bravosky,
bravoska recenze,
top recepty kralik,
zajíc recepty bezkonkurenční,
babicovy dobroty recepty z králíka,
bravoska,
palermská omáčka,
recepty do bravosky,
nalev na zajice,
omáčka ke králíkovi,
babicovy dobroty recepty-králík,
bravoska zkušenosti,
recpty králik,
králík recept,
nalozeny zajic
Suroviny:
králík,
cibule,
slanina,
pepř,
bobkový list,
víno červené,
ocet,
cukr,
rozinky,
mandle sekané,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
recept je naozaj skvely, casto robievam toto jedlo (aby som si urobila reklamu
za recept davam s cistym svedomim plusku a premyslam, ze nabuduce by som ho mozno skusila aj s nejakymi kuracimi stehnami.