Indická kuchyně - česnekovo zázvorová pasta

arrefeena Kuchařka: arrefeena

Zavařeniny 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

česnek
čerstvý zázvor
olej
sůl
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Zázvor oloupeme, pokrájíme na menší kousky a v mixeru spolu s trochou oleje a soli rozmixujeme. Stejně postupujeme u česneku.

  2. Skladujeme v uzavřené nádobě v chladu, vydrží několik týdnů.

Poznámka

Česnekovo-zázvorová pasta se používá téměř ve všech masových

pokrmech indické kuchyně. Avšak některé myšlenkové směry v

Indii zakazují konzumaci česneku. Abychom mohli česnek

používat v jakémkoli receptu je vhodné tyto pyré dělat odděleně.

Pokud však zápasíte s časem nebo děláte jen malé množství, tak

lze česnek i zázvor (půl napůl) rozmixovat současně. Lze připravit i

tradičním způsobem v hmoždíři. V orientálních obchodech je

známa pod názvem ginger-garlic paste.

http://www.youtube.com/watch?v=HTSkkqbYMic

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Indická kuchyně - česnekovo zázvorová pasta

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Další inspirace

Přidat podobné recepty

Tématické fráze: česnekovozázvorová pasta cesnekovo zazvorova pasta-priprava česneková pasta se zázvorem česnekovo zázvorová pasta-recept česneko-zázvorová pasta recept na česnekovo zázvorovou pastu česnekovo zazvorova směs česneko zázvorovou pastu recept na zázvorovou pastu indická česneková rýže pasta zezázvoru a česneku recept pasta s česnek se zázvorem libečková pasta recept na zázvorovou pastu zazvorovo cesnekova pasta-recepty česnekovo-zázvorová domácí česnekovo-zázvorová pasta indická kuchyně indická kuchyně - recepty cesnekozazvorova pasta

Zapomněl/a jsem heslo