Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

arrefeena Kuchařka: arrefeena

Doba přípravy: 15 min / 5 hod Pomalý hrnec 1 názor

Suroviny

350 g jehněčího masa (nakrájené na kostky)
1 hrnek řeckého jogurtu
1 rajče
1 cibule rozmixované spolu na kaši
1 lžíce rajského protlaku
1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty nebo nakrájené nadrobno
3 lžíce Ghee nebo másla oleje
1 hrnek pitné vody
Koření:
1 bobkový list
1/2 lžíce mletého koriandru
1/4 lžičky mleté kurkumy
1/4 lžičky mletého Cayenského pepře (nebo dle zvyku)
1 lžička soli
1/4 lžičky Garam masaly
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rajče zbavte jadřince a rozmixujte s cibulí na kaši. Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly.

  2. Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin. Zamíchejte garam masalu a podávejte horké.

Poznámka

recept na indický rogan josh

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

Tématické fráze: jehněčí v jogurtu recepty vareni v ph jehněčí na jogurtu jehněčí maso v jogurtu jehneci indicke recepty jehněči s jogurtem v pomalém hrnci recept z vařeného jehněčího masa jehneci maso pomaly hrnec jehněčí s jogurtem ph vařených rajčata recepty z pomalého hrnce jehněčí na másle jehněčí + jogurt jehneci pomale vareni jehněčí recept jogurt jehněčí recepty v jogurtu ph jehněčí jehněčí indický recept pečené rychlé jehněčí mleté maso s jogurtem