Pstruh s brynzou a koprem
Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2013 14:09
rebeka: bylo to skvělé, rebi, fakt
1. 11. 2013 14:06
kam ty na ty nápady chodíš dovedu si představit brynzu + kopr... ale ještě tím nacpat pstroužkovi břicho, to čumím
asi dobrota, co
asi dobrota, co
31. 10. 2013 11:04
ZAJÍMAVÝ RECEPT
30. 10. 2013 16:41
Irule: Já taky
30. 10. 2013 12:10
pro ryby mám slabost
30. 10. 2013 10:28
tejaja: děkuji a zkus, pak dej vědět
30. 10. 2013 09:08
Jana Remkova: Pekný experiment Ja tam tej bryndze dám viac, napchám tomu pstruhovi brucho poriadne
30. 10. 2013 08:27
Mňáám mám dva pstruhy v mrazáku(což je žalostně málo, musím pověřit nákupčího, aby přivezl). A vůbec to není překombinované, ale krásně vyvážené
29. 10. 2013 22:57
Kopr dávám do bryndzové pomazánky, tak ještě musím přidat toho pstruha
29. 10. 2013 22:47
dzungila:
29. 10. 2013 22:39
Teda Jani, smekám před skvělým nápadem zkombinovat bryndzu a kopr. To musí být teda něco!
29. 10. 2013 21:08
Anna Kocikova: No vidíš. Já taky chtěla pomazánkové máslo, ale jaksi jsem na ně zapoměla ráno v Albertu a měla jsem jen brynzu a fakt nelituji
29. 10. 2013 21:04
Jani,pstroužek jako malovaný,hlavně na té poslední fotceJá ho někdy plním pomazánkovým máslem promíchaným s čerstvým koprem,ale s tou brynzou to bude delikatesa
29. 10. 2013 20:59
srettka: ty nezklameš Děkuji všem ostatním, fakt jsem nevěřila, že by se tenhle pstruh mohl někomu líbit
29. 10. 2013 18:54
Zajímavý recept na pstroužka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 2 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013
Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
29 názorů