Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s brynzou a koprem

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 10. 2013 13:37

Suroviny

Porce: 1 pstruh

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie31 kJ / 7 kcal
Bílkoviny0,60 g
Tuky0,15 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nikina Nikina

29. 10. 2013 18:46

Krásné! :yes::-K

hosta hosta

29. 10. 2013 16:57

Jani, tohle bude asi fakt dobrota:yes:

jarka skrobakova

29. 10. 2013 15:51

Já bych si pochutnala :yes::yes::-K

srettka

29. 10. 2013 15:28

Čéče sestro kosmonautova, toto bych přejmenovala Pstruh po Jánošíkovsku:-))
Vypadá to dobře a pro pstroužka mám slabost. Snad bych dala i tu bryndzu, bo věř chči ne, já ju ještě v orální ďurce neměla.
Haluše děláme jen se zelo.
Pošli prosím šousto, jen lžičinku, smočím v tom svou prostořekou hubu a okoštuji:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2013 14:56

tejaja: Terezko, já jsem experimentovala a jen pro sebe, takže jsem si řekla, že to sním, ať to bude jakékoliv! :-D Takže proto jen ta jedna lžíce, ono to bříško zase tak hluboké není a určitě by nevadilo i víc :-)

Bibinka Bibinka

29. 10. 2013 14:37

Jana Remkova:Jani, ten pstruh měl určitě dost zajímavou chuť, moc si to představit neumím, ale ty suroviny jdou dobře k sobě. Dávám ti 6.bod:yes:

tejaja tejaja

29. 10. 2013 14:10

Veľmi pekný recept, len tej bryndze nedávaš viac ? Jedna lyžica sa mi zdá málo, aj obrázok svedčí o vačšom množstve:-8 V každom prípade je to výborné, a prekombinované určite nie, práve naopak:yes:

magdalenka magdalenka

29. 10. 2013 14:08

Jana Remkova:Čestné slovo, nepreháňam. Nádherná kombinácia surovín, nepreplácané...cítiš chuť ryby aj bryndzu. A bryndza aj ryba sa s kôprom kamarátia veľmi dobre. Plus krásna fotka, vlastne fotky. :-K

suslajda suslajda

29. 10. 2013 14:07

Týý brďo Jani škoda,že nejde šahnout přes monitor pro talíř:-pkrásně připravený pstruh:yes::yes:

spagetka spagetka

29. 10. 2013 14:05

Jana Remkova: jasně, jak chceš, je to překombinované :-D:-D:-D:-D;-);-);-), ale vážně - pstroužka můžeme vždy a v jakékoli kombinaci, takže :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2013 14:00

magdalenka: Fakt??:-)) Magdi, mám velkou radost, že se ti líbí :-)

magdalenka magdalenka

29. 10. 2013 13:59

Neskutočne krásny recept!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2013 13:58

Díky!:-D Myslím, že se potkám i s negativní kritikou, že je to překombinované, ale mi po obědě zůstala na talíři fakt jen hlava :-D

danielle72 danielle72

29. 10. 2013 13:42

Úžasné, Jani :yes::yes::yes::-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013

Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron

TopRecepty.cz

Pstruh s brynzou a koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MgG