Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 32 275 kJ / 7 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,58 g |
Tuky | 491,86 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 610,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Izidor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnEm
Moje poznámka
Izidor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnEm
Nejnovější recepty
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 12 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ryskova7 před 19 minutami
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 7 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 8 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 8 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 11 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 20 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 22 hodinami
Tématické fráze:
izidor,
buchta na plech izidor,
izidor buchta na plech,
isidor buchta na plech,
máslová náplň do ořechů,
řezy opilý izidor recept,
buchta izidor,
řez izidor,
nejlepší opilý izidor,
řezy izidor,
izodor,
izidor na plech,
řezy isidor,
opilý izidor,
buchta na plech isidor,
řezy na plech izidor,
izidort,
isidor rezy na plech,
moučníky na plech-izidor,
košíčky izidor na na plech
Suroviny:
cukr,
máslo,
mouka hladká,
kakao,
prášek do pečiva,
vejce,
ořechy,
cukr,
rum,
máslo,
cukr,
pudink vanilkový
Komentáře (6)