Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa plněná brynzovou směsí

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2014 14:26

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie8 220 kJ / 1 965 kcal
Bílkoviny194,01 g
Tuky123,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 3,10 g
Sůl7,90 g
Sacharidy10,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

27. 1. 2014 17:11

Dana61:Danuš díky:-D A všimla sis, jo, že tam není česnek?;-):-D

Dana61

27. 1. 2014 15:03

úžasný recept:yes::-D a chápu tvého manžela, u nás brynzu také nikdo nemusí:-// ale tohle risknu;-) když nebudou chtít, tak já si s tím poradím:-D

1974andrea 1974andrea

22. 1. 2014 18:14

Hrašuľka.Hrašuľka:No nevím nevím, zatím to nepotřebuje, ale možná ke stáru mu to připomenu. :-D

Hrašuľka.Hrašuľka

22. 1. 2014 17:05

1974andrea: Andrejka, vysvetli manželovi, že každý muž, ktorý si dá denne lyžicu bryndze, :-p:-p nikdy nebude mať problémy pri "ťuťu-muťu" :-K:-K a uvidíš, ako ju začne milovať :-!:-D:-D

tejaja tejaja

21. 1. 2014 22:15

magdalenka: Magdalenka, chutnejšia áno, ale čo sa týka kvality a vplyvu na zdravie, je to skutočne jedno. To potvrdili po výskume na fakulte v Bratislave, venuje sa tomu prof. Ebringer. Dôležité je len to, aby bryndza bola z nepasterizovaného ovčieho mlieka. Žiadna prímes kravského a ani pasterizované. Čo bohužiaľ v našich obchodoch je problém. ;-)

magdalenka magdalenka

21. 1. 2014 21:32

Pokiaľ viem, jarná bryndza je chutná hlavne kvôli tomu, že ovce pasú novú sviežu trávu, teda aj ich mlieko je inakšie. Ale je možné, že sa mýlim, nie som odborník, ani Vševedko.

tejaja tejaja

21. 1. 2014 20:50

Coleta: najlepšia bryndza je tá, ktorá je vyrobená zo 100% ovčieho syra, teda nie s prímesou kravskej hrudky, a je jedno, či májová alebo nie. Preto treba čítať etikety.;-)

magdalenka magdalenka

21. 1. 2014 20:24

Andy, krásny recept.:yes:

Coleta: Tá jarná bryndza je naozaj skvelá. Lepšia ako inokedy.

Coleta

21. 1. 2014 20:21

Moc pěkný recept. Jen uvedu, že jsem byla poučena, že nejlepší je bryndza májová. Májová nemájová, já jí mám ráda po celý rok:-)

1974andrea 1974andrea

21. 1. 2014 20:18

tejaja:No manžel ji třeba nemusí;-) A díky:-K

tejaja tejaja

21. 1. 2014 20:14

1974andrea: :-O ako to? To existujú ľudia, čo im bryndza nechutí? :-D:-D:-D Je to najzdravšia potravina na svete...:-D Ale vážne, Andrejka, krásna náplň :yes::-)

1974andrea 1974andrea

21. 1. 2014 20:11

Děkuji za komentíky:-K, ne každému brynza chutná, ale bylo to moc dobré;-)

zizala zizala (moderátorka)

21. 1. 2014 18:09

Brynza, slaninka, čerstvé bylinky - paráda :-p:yes:

jarka skrobakova

21. 1. 2014 16:55

Nádhera :yes::yes::-K:-p

hosta hosta

21. 1. 2014 16:54

lákavé, bude asi hezky lehce pikantní:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: plněné kuřecí prso kuřecí prsa recepty plněná kuřecí prsa kuřecí rolka s s brynzou kureci brynza kureci prsa recept kuřecí stehna a bryndza kuřecí prsa brynza recepty kuřecí rolky s brynzou kureci kapsa s brynzou kuřecí prsa s brinzou recepty s brynzou recept kureci prsa s brinzou bryndza recepty kuřecí rolky s s brynzou recept kuřecí prsa plněná kureciho prsa plnena kuřecí s brynza plněné kuřecí prsa

Suroviny: prsa kuřecí, brynza, slanina, cibule, bylinky zelené, tymián čerstvý, víno bílé, vývar drůbeží, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa plněná brynzovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ao7p