Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bačovská kuřecí roládka

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2009 16:20

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie13 567 kJ / 3 243 kcal
Bílkoviny373,62 g
Tuky190,72 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 977 mg
Sodík 4,95 g
Sůl12,63 g
Sacharidy7,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Katastrophe

6. 6. 2013 20:17

Neměla jsem bohužel anglickou slaninu, tak jsem dala dobré uzené. Dopadlo to na výbornou, skvělý recept :yes:

klukodvody klukodvody

17. 11. 2009 13:33

Elizo super.:-KZnám hodně roládiček,ale s brynzou no to je nápad na bodík a uložení.:yes::yes::-D

scarlet

17. 11. 2009 12:17

Nejhorší je, že v důchodu už polovinu věcí nebudeme smět a anglická bude určitě jedna z prvních. Ach jo!!
Ovšem na druhé straně, pokud budou ty naše důchody vypadat tak, jak momentální hospodaření našeho státu, tak nám to ani nemusí být líto. To na to totiž nebudeme mít.
Elizo vypadá to nádherně a zkusím to stihnout dřív, než ten důchod. (myšleno v dobrém). Scarlet

dzungila

26. 10. 2009 01:44

Eli, tak zase další tvůj recept, který jsem si uložila;-) Nechceš mi poradit, kdy mám stíhat všechny ty dobroty uvařit???:-O:-) Snad v důchodu se k tomu dostanu...:-8 Bodík!:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

25. 10. 2009 20:24

Opět moc hezký recept, Eli,ty máš nakonec všechny recepty a fotky moc hezké;-):yes:

Marta Marta

25. 10. 2009 10:40

tady už nemám slov...zlobíš:-D:-p:-p:-p

maris maris

25. 10. 2009 10:12

pipre - no právě:-) - u nás je nastálo stánek - Koliba - a tam vozí dvakrát týdně přímo ze Slovenska sýry, brynzu, čerstvé máslo a tam si váženou brynzu kupuji a je výborná :-p:-p

Jenda1 Jenda1

25. 10. 2009 09:55

Eli, moc hezký recept:-):yes:. Brynzu zbožňuji, recept už mám v oblíbených a určitě vyzkouším;-). Standardně skvělé fotky:yes::yes:. Posílám desátý bodík. :-!:-)):yes::yes::-K

pipre pipre

24. 10. 2009 21:26

Maris, já raději kupuji brynzu na váhu, také mi ne každá chutnala. Ale nezapomenu na bryndzu, kterou jsem jedla na Slovensku :-)

maris maris

24. 10. 2009 19:08

Přiznám se, že mi brynza dřív moc nechutnala, ale asi tak poslední rok mně chutná moc, recept super a určitě bodík :yes::-p

pipre pipre

24. 10. 2009 18:50

Se slaninou a bryndzou to musí být moc zajímavé a určitě dobré.:yes:+ 8. Hezké fotky:yes:

Eliza Eliza

24. 10. 2009 18:04

Moc děkuji za komentáře a body, vařila jsem dnes při pohybových bolestech (ploténka - ta v páteři :-D ), tak mě o to víc těší, že se recept líbí ;-).

Bibinka Bibinka

24. 10. 2009 17:10

Dělám velmi, velmi podobně, jen používám jiný sýr, ale mohla bych to s brynzou vyzkoušet. Fotky jako vždy bezva a bod je na snadě:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2009 17:06

:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

24. 10. 2009 16:27

:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí roláda kuřecí roládka kuřecí roládky cena brynzy roláda z kuřecího masa recept závitky z kuřecího masa kuřecí maso s brynzou kureci s brynza bačovský řízek kuřecí brynza kuřecí roládka recept kuřecí s brynzou masová roláda s brynzou kuřecí rolady brynza cena rolády z kuřeciho masa bačovský závitek rioláda z kuřecího masa recept kuřecí roládky plněné brynzou roládky z kuřecího masa

Suroviny: prsa kuřecí, brynza, slanina anglická vcelku, česnek, olej, mouka hladká, smetana ke šlehání, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Bačovská kuřecí roládka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4QR6