Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí prso v brynzovém těstíčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

27. 4. 2014 12:53

Suroviny

Porce: Těstíčko by mělo vyjít na 3-4 řízky

Nutriční hodnoty

Energie2 312 kJ / 553 kcal
Bílkoviny34,51 g
Tuky39,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 323 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,13 g
Sacharidy15,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

24. 5. 2014 14:22

Danca: Díky :-)

Danca

24. 5. 2014 13:28

Jani, dnes byly k obědu (kuřecí) a jsou výýýborné! Těstíčko drželo perfektně a bylo krásně nadýchané a křupavé - prostě mňamka:-!:-p:-p

jarca

29. 4. 2014 07:08

:-)):yes::yes::yes::yes:

Anna Kocikova

28. 4. 2014 17:05

Jani to vypadá velice dobře:-K:yes:brynzu máme doma rádi:-p
Dělávám kuřecí ve tvarohovém těstíčku,tohle bude zase změna:-*

JanaDorazinova

28. 4. 2014 10:11

magdalenka: Vidíš, zase jsem o něco chytřejší;-)

magdalenka

27. 4. 2014 22:20

Mäso tesne pred smažením ešte utieram papierovou utierkou, osolím, obalím múkou - atď. a hneď smažím. Myslím, že to osušenie a obalenie múkou - škrobom pomáha, aby sa obal neodlupoval.

JanaDorazinova

27. 4. 2014 22:13

magdalenka: díky, Magdi :-)

JanaDorazinova

27. 4. 2014 22:13

Danca: Drží to fakt dobře. Já vždycky maso, které obaluji v těstíčku, tak napřed obalím v mouce, nebo solamylu.(lépe to pak drží)- Postřeh od syna kuchaře. Oheň nedávat příliž silně, tak na polovinu a prohřát ho. Jak píšu v receptu, pokud ještě vidíš nějaká volná, neobalená místa na řízku při smažení, naplácej tam ještě těstíčko třeba lžičkou ;-). S tím solamylem je to super krásně křupavé:-p

magdalenka

27. 4. 2014 20:49

Veľmi originálny kabátik má tvoj řízeček, naozaj sa mi páči! :yes:

Danca

27. 4. 2014 20:15

:-O Jani, to brynzové těstíčko na mase drží dobře? Na fotce to vypadá, že ano, takže se asi ptám zbytečně, ale občas se mi stává, že se ten obal z masa odlupuje..s brynzou jsem ale obalovací těstíčko ještě nedělala a dost mě to láká, mám ji totiž zaky moc ráda:-p:-p:yes:

jarka skrobakova

27. 4. 2014 14:42

moc pěkné :yes::yes::-K:-p

Jindra

27. 4. 2014 14:31

To je pěkná mňamka:-p

suslajda

27. 4. 2014 13:15

tak to musí být dobrota, brynzu miliji:-p:-p:yes::yes:

spagetka

27. 4. 2014 13:13

:-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí prsa v těstíčku krůtí maso v těstíčku krutí prsa obalé v těstíčku nadychane testicko na smažení krupava kruti kuřecí prsa těstíčko na smažení které drží testicko na maso bez vajicek rizecky v brynzovem testicku kuřecí v nadýchaném těstíčku aby těstíčko drželo krutí prso v testicku nadýchané těstíčko krůtí prsa - top recepty krútí prso na zelenině řízky v brynzovém těstíčku těstíčko na krůtí maso

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, solamyl, brynza, solamyl, petrželka, libeček, vejce, voda

TopRecepty.cz

Krůtí prso v brynzovém těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77LB