Zeleninová tarhoňa
Tarhoňa je těstovina, která je typická pro slovenskou a maďarskou kuchyni. Její využití je opravdu pestré, připravit ji můžeme jak naslano, tak i nasladko. Vyzkoušejte k obědu připravit tarhoňu se zeleninou, zajisté si pochutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 082 kJ / 1 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,27 g |
Tuky | 51,20 g |
Vláknina | 18,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 205,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDL5
Moje poznámka
Zeleninová tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDL5
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 9 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 11 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 13 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 13 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 2 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 3 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 4 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 4 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 5 hodinami
Tématické fráze:
tarhoňa se zeleninou,
tarhoňa,
tarhoňa co to je,
tarhoňa recepty,
tarhoňa recept,
co je tarhoňa,
tarhoňa příprava,
recepty s tarhoňou,
recepty z tarhoňa,
recept tarhoňa,
zeleninva tarhona,
salát z tarhoni,
tarhoně,
tarhoň se zeleninou,
tarhoňa salát,
tarhoň,
top recept s tarhoňa,
salát tarhoňa,
salát tarhoňa,
zeleninovou tarhoňou
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
mrkev,
petržel,
cibule červená,
petrželka,
vývar masový,
olej
Komentáře (10)