Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 828 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Moje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 38 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
conovehonakopci.cz,
rzp,
rumicek lekarsky,
borůvkový likérek,
komu patri bezova hulka,
recept na likerky,
ržp.cz,
tncz nova změny od r. 2015
Suroviny:
rum,
salko,
pivo černé,
cukr vanilkový,
káva zrnková,
voda
Komentáře (12)
A urobiť salko zo škatuľového=krabicového mlieka, no neviem
Tak si asi Jardů likérik urobím tak, ako som už písala v komente vyššie.
|Želám pekné Vianoce a zdravie v r. 2015
ďakujem za vysvetlenie, a ten recept skúsim vylepšiť. Od "Ve 2,5 dcl H2O.... po Necháme vystydnout je to OK. Potom odporúčam, všetko zmiešať a rumíček lekársky nechať iba tak, čistý tiecť dolu hrdlom. Aby skutočne liečil.
Takže, ako to s tým rumom je?
A ešte mám problém so salkom. Keď robievam vajcokoňak, varím konzervy cca 20 min.vo vriacej vode,otvorím, vylejem do misy pridám všetko, čo tam patrí atď. Ak sa má salko iba tak, vyliať z konzervy, nestačila by Jesienka? Je lacnejčia a chutí skoro rovnako.
Vďaka za odpoveď