Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,43 g |
Tuky | 42,48 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 249,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Moje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 3 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 5 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 6 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 6 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 6 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 7 hodinami
Tématické fráze:
džem z domácí pekárny,
jahodový džem z pekárny,
jahodový džem z domácí pekárny,
domací pekarna džem,
dzemy z domaci pekarny,
džemy v domácí pekárně,
marmeláda z jahod recept,
džem v domácí pekárně,
džem domaci pekarna,
domácí pekárna recepty na džem,
jahodovy dzem v pekarne,
džem z pekárny,
domácí pekárna džemy,
recepty do domácí pekárny-džemy,
vaření džemu v domácí pekárně,
pekárna u jahodů,
recept na džem v domácí pekárně,
domácí pekárna - recepty na džemy,
domácí pekárna jahodový džem,
domácí pekárna recepty džemy
Suroviny:
cukr,
droždí,
žloutek,
cukr vanilkový,
citronka,
tuk hera,
pudink jahodový,
mouka hladká,
džus jahodový
Komentáře (12)
Většinou používám čistou vodu, ale tady, pro chuť a vůni těsta, jsem dala džus.