Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený fenykl s parmazánem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Fenykl očistíme a rozložíme na jednotlivé lístky, vložíme je do osolené vroucí vody a krátce povaříme cca 5 minut. Krok 2: Necháme je zchladnout a obalíme je v klasickém trojobalu (mouka, rozšlehané vajíčko,strouhanka). Krok 3: Smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Osmažené kousky necháme okapat na papírové utěrce a na talířích posypeme parmazánem.

Zveřejněno 26. 3. 2015

Poznámka autorky maris

Doporučuji podávat s jednoduchým rajčatovým salátem - pokrájená rajčata, sůl, pepř, olivový olej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený fenykl s parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0O8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený fenykl s parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0O8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Děkuji;-):-)

Budu delat ach:-D, ale pro mne je to mana nebeska:yes:.

V jednoduchosti je krása:-KMaruško,mě by chutnalo:-p:yes:

Tématické fráze:
smažený fenikl, testoviny fenikl, těstoviny s fenyklem a parmazánem, obalovany fenykl, fenikl smazeny

Suroviny:
fenykl, sýr parmazán strouhaný, sůl, olej, mouka, vejce, strouhanka

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu