Hovězí steak s hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 744 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 55,20 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 32,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAY1
Moje poznámka
Hovězí steak s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAY1
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 9 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 12 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 13 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 2 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 3 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 4 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí s hořčičnou omáčkou,
hovězí maso s hořčičnou omáčkou,
steak s hořčičnou omackou,
apetit recepty- hovězí roštěná,
hovězí panenka steak,
steak z hovězi panenky,
omacka k hovězímu steaku,
hořčičná omáčka ke steaku recept,
hovezi svickova s hořčičná omáčka,
hovězí steak z panenky,
rostena s horcicnou omáčka,
omáčky k hovězímu ke steaku,
hovězí veverka trhana recepty,
horcicna omáčka s hovezim,
omáčky k hovězímu steaku,
svíčková panenka steak,
stejk z hovezi panenky,
steak z hovězí panenka,
hovězí steak recepty,
omacka na hovězí svíčková steak recept
Suroviny:
olej rostlinný,
brambory,
svíčková hovězí,
ocet vinný,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
hořčice hrubozrnná,
estragon,
sůl,
pepř
Komentáře (2)
"...a osmahněte steak – zhruba minutu a půl"
Hmmm...
Možná jste to mohla nazvat "Hovězí pro Vlada III."