Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 2. 2014 00:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 314 kJ / 2 226 kcal
Bílkoviny190,40 g
Tuky64,78 g
Vláknina11,38 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 2,95 g
Sůl6,91 g
Sacharidy214,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bagle mozete samozrejme aj zakupit hotove, ale ked mate radi tak ako ja domacu vyrobu (nie je nic lepsie), mate aspon recept a postup :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sislik

8. 2. 2014 14:41

jana j: tak som rada, ze sa to podarilo.....ale nabuduce skus radsej klasicky kvasok :-D

jana j

8. 2. 2014 14:29

sislik::-O Nedalo mně to a zkusila jsem podle původního postupu - s olejem - a ono to funguje. Droždí se v tom oleji jakoby prohřeje, nekyne, ale potom s ostatními surovinami všechno dohoní - krásně těsto kyne. :-K:-K:-K Jenom nevím, jestli je ten výsledný efekt znát. Muselo by se porovnat a do toho se mně nechce. :-D

tejaja tejaja (moderátorka)

8. 2. 2014 14:16

sislik: čo život, ale ten grupensex, furt se množej a množej :-D;-)

sislik

8. 2. 2014 14:15

magdalenka: ano, neboj sa, mäsko sa pecie iba tak kratko...je to hovadzie a v tomto pripade mu neprospieva dlha tepelna uprava

sislik

8. 2. 2014 14:11

cathleen: ahojte dievcata, prepacte, ze odpovedam az teraz....no, pokial nechcete nic riskovat, kvasok si spravte radsej klasickym sposobom....asi to aj pozmenim v recepte, aby ludia nemali zmatky. Drozdie je citlive a zive a nebudeme riskovat ich zivot, no nie dievcata? Urobte to radsej klasicky :-)

spagetka spagetka

8. 2. 2014 12:58

cathleen: snad se autorka ozve, jinak stránky má pěkné, to ano

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 2. 2014 12:56

spagetka: dát droždí do oleje by mělo mít nějaký smysl (mě osobně nic nenapadá). Kvasnice asi přežijí, ale jak jsem psala níž....

spagetka spagetka

8. 2. 2014 12:51

cathleen: myslíš tedy, že to s olejem nefunguje? Fakt jsem dávala různě dotazy, co s čím a jak a napsalo to jediné, že nesmí přijít do styku se solí.

spagetka spagetka

8. 2. 2014 12:50

magdalenka: magdi, dala jsem znova doslova dotaz na vyhledavač - co nesmí přijít do styku s droždím. jediná odpověď, kterou znáš i ty: sůl. Takže asi autorka bude mít pravdu a půjde to s olejem.

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 2. 2014 12:44

magdalenka: kvasinky jsou jednobuněčné organismy, které přijímají kyslík (i živiny) celým povrchem těla - obalené olejem to dělat nemůžou.....

magdalenka magdalenka

8. 2. 2014 12:36

spagetka: Aj tebe sa niečo zdá? Nejaké varovanie? Neviem si spomenúť, čo sa stane, ak olej obalí droždie...:-O

spagetka spagetka

8. 2. 2014 12:22

magdalenka: tak to by mě taky zajímalo, zda to vykyne, jasně polévky či pomazánky jsou o něčem jiném, ale tady by to mělo kynout. Snad autorka odpoví, hledala jsem na netu, ale nenašla odpověď

magdalenka magdalenka

8. 2. 2014 12:16

Prosím, neodpovedala si mi na otázku - naozaj je možné dávať droždie do oleja a tak ho oživiť?
A to mäso sa pečie len 8 minút?
Ď.

magdalenka magdalenka

7. 2. 2014 12:39

Bagely pečiem podľa http://www.toprecepty.cz/recept/10162-bagely/
V tvojom postupe ma však udivilo, ako postupuješ ty: do teplého oleja dáš cukor a droždie. Vždy som mala predstavu, že styk čerstvého droždia s olejom droždiu neprospieva.
Inak - tvoj výtvor vyzerá skvostne...:yes:

1974andrea 1974andrea

6. 2. 2014 22:40

Krásné, hned bych se zakousla:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagel recept recept na bagel domácí bagel recept bagel bagel recepty bagel recept na domácí bagel medovo hořčičná omáčka domácí bagel recept vepřový bagel recept hovězí medovo hořčicová bagel s masem salát z medový horčičnou omačkou recept na bagels jak udělat bagel bagels recept bagel sezam

Suroviny: mouka hladká, mouka celozrnná, droždí čerstvé, cukr krystal, olej rostlinný, voda, vejce, sůl, semínka sezamová, vejce, maso hovězí, hořčice dijonská, med, pažitka, sýr smetanový, sýr ementál, salát, okurky sterilované, rajče sušené

TopRecepty.cz

Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ADj