Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou

Steak z tuňáka se upravuje krátce, aby zůstal uvnitř růžový. Byla by totiž škoda zničit špatným postupem kvalitní maso. Steak z tuňáka můžete podávat s touto nebo i jinou omáčkou.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

16. 12. 2011 19:24

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 848 kJ / 442 kcal
Bílkoviny4,71 g
Tuky34,39 g
Vláknina7,79 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 611 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy25,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Koubkova Koubkova

9. 9. 2015 14:06

Mohu takhle upravit i sumce?;-)

bara.it bara.it

9. 9. 2015 12:36

Super rychlý a super dobrý tuňák (teda pro ty, kterým chutnají ryby). My s dcerou jsme si pochutnaly a tak přidávám zasloužený bodík :yes:10:yes: Udělala jsem jen jednu drobnou změnu. Grilovala jsem nasucho na grilovací pánví.

Pavel

2. 2. 2014 12:36

No opékat steak z tuňáka po každé straně 3 min. znamená absolutní zničení drahé ryby. Tuňák není kráva. Správně upravený steak z tuňáka musí být uvnitř růžový, ideálně polosyrový. Takže při cca 2 cm tloušťce se peče ideálně 1 - 1,5 min. z každé strany.

aadulka aadulka

18. 11. 2012 16:17

Verča: Jsem ráda, že Vám chutnalo :-K

Verča

18. 11. 2012 16:09

Dneska jsem to uvařila pritelovi, velice moc nám to chutnalo. :yes:

Lukas

25. 8. 2012 18:38

Ahoj dnes jsem zkoušel recept a bylo to výborný :)

Eliza Eliza

9. 2. 2012 06:47

Moc krásný recept. :yes::-p a fotky jakbysmet...

aadulka aadulka

2. 1. 2012 21:39

Drak: A tím si chtěl říci co? Nechápu moc smysl tvého komentáře. :-)Všichni víme, že je tuňák zdravý a chutný.

Drak

2. 1. 2012 20:55

Tuňák je kvalitní mořská ryba. Uděláme si jej podle receptů nebo vlastního nápadu. Vždyť je to mořská ryba(dobrá a kvalitní). Cena??? Maso bez kosti je taky drahé a zdravé ??? Za jídlo v restauraci zaplatíme tolik a taky nám mnohdy:- nechutná.

spagetka spagetka

17. 12. 2011 12:31

Podobně dělám lososa, tedy dávám Choceňský jogurt :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

ivulinka ivulinka

16. 12. 2011 20:39

:-p:yes:

aadulka aadulka

16. 12. 2011 20:12

Tuňák je nejlepší ryba jakou znám :-)určitě se jednou za čas do něj vyplatí zainvestovat ;-)

BILKOVAI BILKOVAI

16. 12. 2011 20:11

Nikdy jsem steak z tuňáka nejedla a strááášně bych ho chtěla ochutnat. Fotka nádherná a protože miluju ryby, tak jídlo musí být:-*:-p...+1:yes:

Bahula Bahula

16. 12. 2011 19:43

Lákavé :yes:+

zizala zizala

16. 12. 2011 19:37

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: steak z tunaka tuňák recepty steak z tuňáka recept tuňák steak recept tuňák steak tuňák steak recepty recept na tuňáka tunák recept tunákový steak recept na steak z tuňáka recepty z tuňáka steak tuňák recept tuňák steak steaky z tuňáka recepty tuňák steak steak z tuňáka recepty recepty na tuňáka tuňákový steak recept steak s tunaka recepty steak z tuňáka

Suroviny: tuňák, sůl, pepř, olej olivový, citron, majonéza, hořčice, česnek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lM41