Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
Tuky | 30,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 8,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Moje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 21 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 21 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka s rybízem
TAkova před 15 minutami
Kynuté knedlíky
Iwana666 před 55 minutami
Borůvkový kynutý koláč
matodato před 1 hodinou
Babiččina koprová omáčka
Marcela1099 před 3 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Veramik před 7 hodinami
Houby na smetaně
Sahula před 15 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 15 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 15 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 17 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 18 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
sos k vepřovému masu,
sos na veprove maso,
sos na maso,
vepřové plátky recept,
sos k masu,
veprovy sos,
jak udělat sos k masu,
sos k rýži,
vepřový plátek recept,
recepty vepřové plátky,
recept na vepřové plátky,
recept vepřové plátky,
vepřové plátky maso recepty,
vepřový maso na plátky recept,
recept na sos k masu,
recepty z vepřových plátků,
sos pod maso,
španělský ptáček naruby
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
okurky sterilované,
vejce,
salám točený,
masox,
hořčice,
podravka,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (5)