Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychloptáčci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 2. 2010 21:43

Suroviny

Porce: asi 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie4 818 kJ / 1 152 kcal
Bílkoviny144,20 g
Tuky55,02 g
Vláknina4,04 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,23 g
Sůl2,73 g
Sacharidy17,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Paul Sulc

7. 1. 2017 03:58

Kdysi po prve jsem to tak udelal. Okurka bezezbytku zmizela, rozvarena, vajicko jsem vyhodil , bylo to neco eklfaft, dal jsem nove. Vejce i okurka az naposled.

casino

29. 10. 2016 18:14

Hana Dankova:
No, také se omlouvám: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kejda

Hana Dankova

29. 10. 2016 17:58

Omlouvam se, ale to je strasna kejda…. Byt snaha urcite byla….

Zdenka +++

26. 2. 2010 16:21

opuncie, opravdu dávám všechno hned já vařím v papináku a mám to za 20 minut hotové ale můžete to dát potom a vajíčko není gumové:-p

Lusinda79

26. 2. 2010 12:38

Zdeni, kromě přibližné gramáže by určitě bylo dobré doplnit i technologii přípravy, chodí se sem inspirovat spousta začínajících kuchařek, určitě by jim to pomohlo.Jinak opravdu stačilo přidat foto k uveř.receptům.;-)

opuncie

26. 2. 2010 12:26

Opravdu dáváš všechno hned na začátku dušení masa? I vajíčko a okurku? Není potom vajíčko gumové a okurka rozvařená? Maso se přece dusí dost dlouho.:-S

vybusna

26. 2. 2010 08:22

priklanam sa k nazoru olina16

zizala

26. 2. 2010 08:15

Nadjo, mrkni na záznam Kuchařské pohotovosti z minulé soboty, tam je dělali ;-)
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10169912986-...

Nadja

26. 2. 2010 03:55

Pod názvem "ptáček" si představím jedině klasicky zabalené maso s jakýmkoliv obsahem. Tak jsem se zaradovala, že Zdenka+++ přináší nějakou fintu, jak snadno, rychle a kvalitně ptáčky zabalit (někdy se mi to ne a ne podařit, aby náplň nevylézala všemi směry). Ale zklamala jsem se, proto ;-(:no::no:
Tím ale nechci říct, že mi takový miš-maš nechutná.

olina16

25. 2. 2010 23:55

Co takhle nějakou gramáž, jestli si to přečte nějaký začátečník, tak stejně nebude vědět co s tím. Takové recepty jsou k ničemu.:no:

BILKOVAI

25. 2. 2010 23:35

Rozlítaných ptáčků tady máme až, až:-// Stačilo přidat fotku k již už zde zveřejněnému receptu. Ale jinak, je to dobrý recept. Dělám docela často:yes:

jan.alois

25. 2. 2010 22:10

U nás rozstřelený a vejce i okurku nakonec a ještě přidávám rozškvařenou slaninku na kostičky.:-K:-D:yes:

k.radulka

25. 2. 2010 21:45

Jj u nás to jsou rozlítaný ptáci :D :yes: jen vajíčka a okurek dávám až nakonec:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: rozstřelený ptáček rozstřelený španělský ptáček rozlétané ptáčky rozlítaní ptaci rozlítaný španělský ptáček z vepřového rozlitane ptacky rozstřelení ptáčci rozlítaní ptáčci rozlitany ptaci omáčka rozlítaní ptáci rozstrelene ptacky kuchařská pohotovost španělský ptáček recept na rozletáné ptáčky rozlítaný španělský ptáček recepty rozlítaný ptáček hovězí rozlítaný ptáčky roztřelený ptáček španělské ptáčky pro začátečníky rozlítaný španělský ptáček rozlítaný ptáčci

Suroviny: maso vepřové, cibule, olej, sůl, pepř, hořčice plnotučná, vejce, okurka čerstvá, párky, salám

TopRecepty.cz

Rychloptáčci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VvAW